Blog

Sorter stigende

4 vare(r)

 • søndag den 13. november 2016 09.11.31 Europe/Berlin

  De fleste parfumer findes i flere udgaver. 

  Parfume

  Der er den helt koncentrerede parfumeduft, som typisk indeholder 15-40% koncentration af essentielle olier. De sælges i små flasker - og typisk uden spray - og til trods for størrelsen, så er de forholdsvis dyrere at anskaffe.

  Eau de Parfum 

  De indeholder væsentlig mere vand og alkohol, samt typisk omkring 10-20% koncentration af essentielle olier.

  Eau de parfume sælges i enten flasker eller spray og holder duften længe.

  Eau de toilette

  Eau de toilette indeholder blot 4-15% parfumeolie, så duften er mildere og holder ikke lige så lang tid som de to ovenstående. 

  Eau de toilette er især anvendelig om sommeren. Nogle parfumer kommer ligefrem i en sommer-version og kaldes "Eau Fraiche" eller "L'eau" og indeholder typisk en større koncentration af blomster og citrus.

 • lørdag den 12. november 2016 09.35.32 Europe/Berlin

  Der er flere faktorer at tage i betragtning, når du skal vælge den rigtige duft til dig.

  Parfume dufter kraftigere end eau de toilette

  Parfume dufter kraftigst og kan vare hele dagen, mens eau de toilette grundet den lavere koncentration holder kortere tid. Eau de toilette er faktisk så mild, at den kan sprøjtes på tøjet uden at beskadige det. Det skal man undgå med eau de parfume. Generelt, så anbefales det ikke at sprøjte dufte på tøjet, medmindre man er allergisk overfor parfume.

  I Danmark bliver der solgt klart flest eau de toilette dufte, mens der f.eks. i Frankrig bliver solgt flere eau de parfume end eau de toilette. 

  Parfume er dyrere end eau de toilette

  Selvom eau de toilette er billigere end eau de parfume, så skal man huske på, at man til gengæld også bruger væsentlig mere af flasken. Så er i sidste ende er den ikke nødvendig billigere at købe eau de toilette.

 • onsdag den 9. november 2016 22.33.23 Europe/Berlin

  Så har vi fået de nye, lækre gaveæsker fra Marc Jacobs i webshoppen. 

  De har været svære at skaffe hjem til en god pris i et større antal, så vi har desværre ikke så mange endnu. Så skynd dig at gør en god handel og spar ca. 30%. 

  Du kan se vores udvalg af Marc Jacobs gaveæsker her.

  Marc Jacobs gaveæskerne er den oplagte julegave til en sød pige.

 • torsdag den 3. november 2016 16.01.28 Europe/Berlin
  Dette er mit første blogindlæg på Duftladen. Jeg hedder Gitte Christiansen og har sammen med min familie overtaget Duftladen.dk pr. 1. august 2016 fra den tidligere ejer Klaus Egebjerg. Siden overtagelsen har jeg haft rigtig travlt med at få styr på alle de ting, der hører med til at drive en webshop i dagens Danmark. Så jeg beklager, at jeg ikke har informeret dig tidligere.

  Klaus startede Duftladen som hobbyvirksomhed tilbage i 2007 og har hygget sig med webshoppen igennem snart 10 år. Men gradvist er ambitionerne for shoppen vokset. Det er så her, at jeg kommer ind i billedet. Klaus vidste, at der skulle nye kræfter og ressourcer til for at vækste Duftladen yderligere i Danmark - og ekspandere i Norden.

  Kort om mig
  Jeg er uddannet materialist og har arbejdet i mere end et årti i en af Danmarks største virksomheder indenfor kosmetik som henholdsvis sælger, merchandiser og træner. Efterfølgende har jeg været selvstændig i 15 år.

  Mit hjerte banker for dufte, cremer og velvære. Samtidigt sætter jeg en stor ære i at yde den bedste service til kunderne. Ved overtagelsen af Duftladen kan jeg koble min viden og interesse for branchen sammen med min store erfaring som selvstændig erhvervsdrivende.

  Forventninger til fremtiden for Duftladen
  Vores ambitioner med Duftladen er at gøre det nemmere og billigere at dufte godt, så du kan sidde i ro og mag derhjemme i sofaen og bestille dine varer hjemme og få dem leveret lige til døren.

  Du er garanteret kvalitet af både varer og personlig service. Hvis der er noget, du synes der mangler i shoppen, så skriv endelig til mig. På vores Facebook-side og vores blog kan du altid holde dig opdateret og følge med i alt det nye der sker med Duftladen.

  Jeg glæder mig til at servicere dig i fremtiden og løfte sløret for mange spændende nyheder indenfor kort tid.

  De bedste hilsner
  Gitte Christiansen

Sorter stigende

4 vare(r)