Giorgio Armani

Sorter faldende

7 vare(r)

Sorter faldende

7 vare(r)

Armani parfume mænd
Er du på jagt efter en helt speciel Armani parfume til mænd? Her i Duftladen har vi et bredt sortiment af de populære parfumer fra den italienske gigant, så tag dig endelig god tid og dyk ned i vores store udvalg.
Skulle du være interesseret i en Armani parfume til kvinder, kan du selvfølgelig også finde det her på siden.

En barsk opvækst under krigen
Den nu erfarne og verdensberømte Armani var uheldig nok til at blive født i en rigtig dårlig periode for Europa. Da han var født i 30erne var han nemlig med til at opleve Nazi Tysklands vej til magten og den efterfølgende krig, der splittede Europa. Italien var som bekendt på Nazisternes side, og det betød blandt andet, at alle italienere blev tvunget ind i hæren for at slås mod de allierede.
Giorgios interesse for modeverdenen begyndte i det lokale filmteater, der blev brugt som tilflugtssted da bomberne faldt. Væggene var dekorerede med billeder af filmstjerner fra Italien og omverdenen – en verden som unge Giorgio gerne ville være en del af. Det så dog ikke ud til at være realistisk, og Giorgio skulle blot kigge sig omkring for at se, at Hollywood og glamour ikke var en høj prioritet på det tidspunkt.
Nogle år senere hoppede han på en uddannelse som læge, men det blev kun til 2 år inden hæren valgte at hive ham ind og kæmpe. Giorgio kom ud af hæren i god behold, og tænkte at det var tid til noget ferie i den nærliggende storby Milano. Efter et par ugers ferie var han klar til at prøve lykken med et rigtig job, så han fik gennem et ven et job i det lokale stormagasin.
Her hjalp han blandt andet butikkens fotograf med at opstille mannequindukker, baggrunde og andre moderelaterede ting, og det var noget han rigtig godt kunne lide. Siden da startede Giorgio hans egen butik, der som en del af hans modekæde i dag ansætter mere end 5.500 folk.
Et bredt sortiment af Armani parfume til mænd i Duftladen
Vi ville selvfølgelig ikke bruge så meget tid på at skrive, hvis ikke vi havde nogle fantastiske produkter til dig. Her i Duftladen har vi adskillige Armani parfumer til mænd, og vi har helt sikkert også en til dig.
Kunne du for eksempel tænke dig denne klassiske Giorgio Armani Acqua De Gio til mænd, der om nogen parfume er en vaskeægte klassiker, der har haft rigtig mange år på hylden i danske butikker.
Du kan se en oversigt over alle vores Armani parfumer på denne side.