Kvinder

Sorter faldende

2 vare(r)

Sorter faldende

2 vare(r)

Parfume til kvinder
Parfume kan noget intet andet medie i denne verden kan – med blot et par enkelte dråber kan du vælge dagens identitet og kontrollere verdens indtryk af dig. Du kan vælge at forføre en kommende partner, inspirere til energi, være mystisk og reserveret eller noget helt fjerde. Det er dig der bestemmer!
At dufte himmelsk er et grundlæggende behov
Ordet parfume kommer af latin og betyder løst oversat ”gennem røg”, hvilket referer til det slør af duft man lægger på sig, når man tager parfume på, som skjuler ens egen kropslugt og får én til at fremstå indbydende og spændende.
Dengang i det gamle Ægypten, hvor parfumen stammer fra, var parfume forbeholdt faraoen og de adelige. Parfume var et udtryk for rigdom og magt og var en duft, man tog på sig for at forføre sin omverden og sno undersåtter såvel som vasaller og hoffolk om sin lillefinger.
Det er svært at tro, men parfume har været en del af menneskets virkelighed i mere end 4000 år! De ældste eksemplarer kommer fra Cypern og viser, at behovet for at dufte dejligt og selv definere sin udstråling er et grundlæggende behov hos mennesket.
Parfume til kvinder i dag
Med tiden blev processen og dermed parfumerne mere og mere avancerede og raffinerede, og der findes i dag mange måder at skabe parfumer på. En parfume består nemt af hundredevis af æteriske olier og aromaer, så der dannes nye unikke dufte.
Den klassiske opbygning er, at hver parfume danner 3 niveauer, på engelsk kaldet notes: En base, en midte og en top. Top-noten er dit og andres førstehåndsindtryk af parfumen umiddelbart efter du har taget den på, imens midten er selve parfumens hjerte og base-noten fungerer som en dyb undertone i parfumen. Ingredienserne, der skaber duften, kommer ofte fra naturen selv i form af f.eks. rose, lavendel, mos, træ og citrus. Overraskende nok kan de lækreste parfumer til kvinder tit indeholde ingredienser, du aldrig ville drømme ville dufte godt som f.eks. honning og tobak, men de virker og kan være med til at skabe de mest henrivende dufte.

Få det maksimale ud af din nye parfume
Når du leder efter din næste, nye parfume, vil du få meget mere ud af dit køb, hvis du spørger ind til de forskellige niveauer i parfumen, da de afløser hinanden, når du har parfumen på.
Duftladen.dk sælger parfume til kvinder fra de absolut bedste mærker som Armani, Versace, Dolce & Gabbana – you name it. Er en parfume eksklusiv, stilfuld og vil få dig til at føle dig forførende unik, kan du finde den hos os.