Burberry

Sorter faldende

7 vare(r)

Sorter faldende

7 vare(r)

At finde den helt rigtige parfume kan være lidt af en udfordring – især hvis du går efter en parfume, som udstråler alle sider af din personlighed. Det mest optimale er at fokusere på det, du gerne vil fremhæve ved dig selv, og hvilket humør du gerne vil sprede omkring dig. Burberrys parfumer til kvinder har det til fælles, at de alle udstråler feminin elegance og stil og samtidig har et moderne, friskt islæt over sig, som ikke kan andet end få dig til at smile.

Et historisk og moderne brand
Burberry-brandet startede som et lokalt, britisk tøjmærke i Basingstoke, Hampshire, helt tilbage i 1856 og blev i starten kun solgt fra grundlæggeren, Thomas Burberrys butik. I dag har Burberry med sit karakteristiske skotskternede design hundredevis af butikker spredt på 5 kontinenter.

Som officiel leverandør af frakker, tørklæder, parfumer mm. til det britiske kongehus har Burberry stadfæstet sig selv som det ultimative britiske brand, når det kommer til at udstråle eksklusivitet, elegance og modebevidsthed. Dette understreges i høj grad af nogle af Burberrys mest ivrige kendiskunder, som modeikonet David Beckham og teenageidolet Emma Watson, som altid formår at style sig selv til perfektion.

Lige til sagen
I modsætning til mange andre modehuse behøver Burberry ikke pakke deres design og idéer ind i kæmpeindpakninger og unødvendige detailjer. Kendetegnene ved ved Burberry-designet er, at det er enkelt, flot og fungerer.

Det samme gælder Burberry parfume til kvinder. Siden Burberry begyndte at designe og udvikle deres lækre parfumer, er der kommet intet mindre end 52 forskellige slags! Duftladen har udvalgt de bedste, mest ikoniske parfumer til dig, som du kan vælge imellem.

Femininitet, sensualitet og lune sommeraftener
En af de parfumer, vi er mest stolte over at kunne præsentere, er Burberry Body. Duften er yderst feminin og dejlig sensuel på en afslappet måde, som understreger og forstærker din feminine og selvsikre side.

Når du først tager den på, vil du dufte den friske topnote af grøn absint, raffineret fresia og den let søde og oplivende fersken. Derefter vil duftens hjerte af rose, iris og sandeltræ tage over og blidt omhylle dig, imens en dyb, lækker kombination af cremet vanilje og moskus udgør bunden og efterduften af parfumen.

Søger du en parfume, der henleder dine tanker på dejlige sommeraftener og hyggelige stunder, er Burberry Brit Summer for Women den helt rigtige for dig.

Parfumens liv og friskhed kommer blandt andet fra grøn te, pære, hvid moskus og mahogni-træ. Den er lavet specielt til at gengive duftene og atmosfæren fra lune summeraftener. Hvem tager ikke sig selv i mindst en gang (eller ti) at ønske sig tilbage til sommerens varme og glæde, når vinden og sneen blæser udenfor?