Bvlgari

Sorter faldende

10 vare(r)

Sorter faldende

10 vare(r)

Har det været svært at finde en parfume, som er luksuriøs og stilfuld nok til at matche dig? Så behøver du ikke lede meget længere, da Bvlgari skaber de mest udsøgte og eksklusive dufte, du kan forestille dig.

Selve brandet Bvlgari bliver solgt fra 300 butikker fordelt over hele verdenen og kan kun findes i de dyreste og bedst ansete steder i de internationale storbyer. Bvlgari er først og fremmest kendt for sine raffinerede og eksklusive smykker, som kun de mest privilegerede har råd og adgang til, og med deres nyeste parfumer holder de den kvalitets-bevidste stil – blot i en prisklasse, hvor lidt flere af os kan være med.

Bvlgaris historie
Sotirios Voulgaris kommer fra den lille græske by, Paramythia, hvor han blev uddannet som juveler. Senere i takt med at hans ambitioner voksede, flyttede han til støre og større byer for til sidst at ende i Rom, hvor han grundlagde firmaet, Bvlgari, sammen med sine sønner.

Firmaet gik strygende, men Voulgaris ønskede ikke at forlade sit elskede Grækenland, så Bvlgari nåede aldrig at vokse sig meget større før hans død i 1966. Hans søn, Gianni, var jo blevet opflasket med smykker og forretningstalent omkring ham, så det var ingen sag for ham at overtage. Ligesom sin far havde haft visioner for mange år tilbage, var Gianni også en ildsjæl og udviklede Bvlgari-mærket med lynets hast gjorde det til et internationalt, anerkendt brand.

En helhedsoplevelse
Når du køber en Bvlgari parfume til kvinder får du meget mere end flakonen hjem til døren. En Bvlgari parfume er et eksklusivt statussymbol og repræsenterer overklassen, stil og elegance. Parfumen er ligesom smykkerne perfekt tilbehør til stort set alle outfits, og den forudseende Gianni har sørget for, at der er flere parfumer, skræddersyet til hvert stadie i en kvindes liv.

Mange af parfumerne er inspireret og bygget op om de mange smukke ædelstene, der har dannet grundlag for Bvlgaris smykker i mere end et århundrede.
Bvlgari Omnia Amythyste er en af disse og er en feminin parfume med en let sensuel og mystisk undertone for unge kvinder. Som navnet antyder, er duften inspireret af den violette ametyst, og de dygtige parfumerister har virkelig forstået at indfange den fascinerende stens magiske udstråling.

Er du derimod voksen og måske blevet mor, er Petits et Maman meget mere interessant. Det er en af verdens første parfumer, der med ro i sindet er egnet for børn. Tanken bag parfumen er, at du kan dele parfume-oplevelsen med dit barn og dermed skabe nye og vedvarende minder sammen. Parfumen er selvfølgelig alkoholfri og testet for at mindske allergi.