Cacharel

Sorter faldende

1 vare(r)

Sorter faldende

1 vare(r)

Hvis du føler, der mangler dufte og tøj specielt designet til unge kvinder inden for mode- og kosmetikindustrien, er du langt fra den eneste.

En af de meget få (og efter vores mening det bedste) brand i den kategori er Cacharel. Selvom det efterhånden er mange år siden, at den verdensberømte blomsterbuket af en parfume Cacharel Anais Anais udkom, står den stadig som den lækreste og mest friske parfume til kvinder, der er på nippet til at blive voksne eller måske er det uden at vide det. Cacharel Anais Anais er et fantasifuldt og meget romantisk orgie af dejlige blomsterdufte. Den super feminine parfume er opdelt i tre lag, hvoraf det første lag af hyacint og blomsterduften fra appelsintræet udgør førstehåndsindtrykket. Det mellemste lag, selve ”hjertet” af parfumen, består af sød rose, hvid lilje og den sensuelle og mystiske duft af jasmin. Under de to første lag ligger duften af rav og cedertræ, som samler alle aromaerne til en frisk og rig parfume, der vil give dig et smil på læben af glæde.

Et brand der hylder de bløde sider
Cacharel startede oprindeligt ud som et fransk tøjmærke, der designede let og feminint tøj til kvinder. Med tiden blev målgruppen udvidet til også at omfatte tøj til mænd og børn, men fokusset forblev på det ungdommelige og feminine med blide farver og lette materialer. Da målet var nået mht. tøjet, varede det ikke længe før skaberen af Cacharel, Jean Bousque, ønskede at sprede sine idéer til parfumens verden – og det gik ikke stille for sig. Anais Anais var den første Cacharel parfume for kvinder, og salget var intet mindre end en eksplosion. Det var så stor en succes at Cacharel nu er lige så kendt for sine parfumer, om end ikke mere, som for sit tøj. Cacharel parfume til kvinder er ikke bare moderigtigt tilbehør – det er et ikonisk luksusprodukt i sig selv og signalerer stil og ungdom til din omverden. Håbefuld romantiker Hvis du ligesom os er til romantiske middage, omsorg og kærlighed, er Cacharel Amor Amor det perfekte match. Vi elsker Jean Bousque for at have skabt den ultimative romantiske duft, som indfanger selve essensen af kærlighed og forelskelse. Cacharel Amor Amor er en blanding af søde aromaer fra frugter og blomster blandet med hvid moskus og cedertræ, så der også er et lille pift af mystik og eventyr. Den bløde vanilje giver den samlede duft sensualitet, så det er den helt rigtige blanding, når du leder efter den store forelskelse.