Calvin Klein

Sorter faldende

6 vare(r)

Sorter faldende

6 vare(r)

Det er efterhånden de færreste mennesker, der ikke er støt på Calvin Klein på et eller andet tidspunkt i deres liv, men vidste du, at Calvin Klein opfandt en af verdens allerførste unisex-parfumer?

Ja, du hørte rigtigt. Grundlæggeren, Calvin Klein var innovativ og forudseende. Han forstod at læse tidens trends og forudså, at de klassiske kønsroller efterhånden ville forsvinde og blot være minder fra en kedelig, fastlåst fortid. Derfor skabte han i 1994 den berømte klassiker, Calvin Klein CK One, som en ny begyndelse på en fremtid, hvor mænd og kvinder kan vise alle de sider af dem selv, de har lyst til.

CK One er til både mænd og kvinder, så den kan sagtens deles med en eventuel partner. Selve duften er baseret på citrusfrugter, og indeholder aromaer fra mandarin, ananas, papaya, kardemomme, bergamot, jasmin og rose. For at det hele ikke skal blive for fint og tøset, er bunden af parfumen en kombination af flere dybe dufte som moskus, cedertræ og mos, så resultatet er en parfume der indeholder det bedste fra begge verdener.

Hvor kommer den geniale designer fra?
Calvin Klein kommer oprindeligt fra Bronx, New York, og selvom Italien, Storbritannien og Frankrig altid har været stedet, når man ville være noget inden for mode og design, forblev Calvin Klein i Nord-amerika og færdiggjorde sin uddannelse dér. Det viste sig at være en rigtig god idé, da det var her han mødte sin daværende partner Barry K. Schwartz. Schwartz havde pengene og forretningssansen, imens Calvin Klein havde sit store talent inden for design, og sammen startede de Calvin Klein Inc.

Rejsefeber og inspiration
Efterhånden som firmaet voksede, fik Calvin Klein dog blod på tanden med hensyn til at rejse, og flere af hans kollektioner og parfumer bærer i dag præg af hans mange oplevelser rundt om i verden. Calvin Klein holder heldigvis stadig fast i sin klassiske minimalistiske stil, og resultatet af mødet mellem Asien og Amerika er intet mindre end genialt.

Hos Duftladen kan du finde et stort udvalg af Calvin Klein parfumer til kvinde. Prøv for eksempel Calvin Klein Obsession – essensen af orientalsk mystik. Parfumen er fyldt med spændende krydderier og blomsterdufte fra østen, og som navnet siger bliver duften nærmest en besættelse for dig og dine omgivelser.
Vi håber du er inspireret, og nu står der kun et spørgsmål tilbage: Hvilken side af dig selv vil du vise i dag? Du har ret til at være præcis den du har lyst til.