Cerruti

Sorter faldende

2 vare(r)

Sorter faldende

2 vare(r)

Cerrutis parfumer har været kendt verden over i flere årtier, siden de udsendte deres første Cerruti parfume til kvinder i 1981. Siden da har parfume-delen taget mere og mere over, og i dag er Cerruti nærmest et must når du overvejer en ny parfume.
Men hvorfor egentlig det? Hvad er det ved Cerruti, som gør det så specielt, at det kan være i liga med Dior, Armani og Gucci?

Cerruti er først og fremmest et tøj- og parfumemærke med atmosfære og historie. Det er ikke bare en parfume du tager på - det er en historie, associationer til gode stunder og de bedste dage du kan erindre. Prøv for eksempel at gætte, hvem der designede tøjet til Edward og Vivian i Pretty Woman.

Rigtigt gættet: Edwards maskuline og eksklusive jakkesæt og alle de flotte kjoler, Vivian får foræret i sin forvandling til en ægte dame, er alt sammen designet af Nino Cerruti, som er den ejer af Cerruti, der gjorde brandet til hvad det er i dag. Det var hans idé og visioner, der gjorde Cerruti til hovedleverandør af kostumer til uforglemmelige film som Bonnie og Clyde, Pretty Woman og Basic Instinct. Senere designede han det berømte Formel-1 hold, Scuderia Ferraris dragter, og sådan er det blevet ved og ved indtil Nino trak sig tilbage fra tøjdesign i år 2000. Ninos brug af Cerruti i utallige medier og forummer har gjort, at Cerruti er blevet en del af vores kultur, og er et luksusbrand alle gerne vil eje.

Stærke rødder
Selve navnet Cerruti stammer fra Nino Cerrutis bedstefar, som var den første, der brugte navnet i kommerciel sammenhæng i forbindelse med hans tekstilmølle i Piemonte, Italien, for over 100 år siden. I næsten et helt århundrede fokuserede Cerruti-familien ihærdigt på at sælge uld af høj kvalitet til større og større kunder, men det var først da Nino Cerruti overtog familiefirmaet, at udviklingen virkelig tog fat. Nino skiftede firmaets fokus fra stoffremstilling til tøjdesign men beholdte de store uldfabrikker, så de selv kunne fremstille og kontrollere dét stof, de brugte til deres flotte kreationer.

Det nye og historien i en perfekt kombination
Duftladen sælger selvfølgelig Cerruti parfume til kvinder. Vi har valgt de bedste til dig: Perlen, klassikeren, blandt Cerrutis parfumer er uden tvivl Cerruti 1881. Cerruti har bevidst gået efter at finde en duft, som egner sig til både dagens travlhed og aftenens mere sensuelle ro. Den er frisk og let med lidt kant, og så har den en sensuel basetone, som giver duften lidt dybde. En fantastisk parfume, der simpelthen kan bruges til alt. Cerruti Image Women har derimod en mere stærk karakter, og er lavet til kvinder, der nyder bylivet. Parfumen indfanger på en raffineret måde storbyens puls og rige kultur med duftene fra rav, cedertræ og grape.
Hvilken foretrækker du?