Davidoff

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Søger du lykken, at leve livet fuldt ud? Så er du langtfra den eneste. Jeg tror, vi alle på et tidspunkt har rejst os op fra sofaen, slukket for fjernsynet og tænkt: ”Er det dét?” Vi stiller os selv spørgsmålet, selvom vi dårligt nok tør høre svaret: ”Er jeg tilfreds med mit liv?” Det kan være et vanskeligt spørgsmål at stille, især hvis man har børn, arbejde, en lille vovse og en partner, man skal tage hensyn til og som burde gøre en ovenud lykkelig.
Sagen er den, at livet ikke handler om hvad vi har, hvor meget vi har opnået status- eller karrieremæssigt. Det handler om at nyde!
Zino Davidoff kom frem til denne konklusion efter at have rejst hele Syd- og Nordamerika tyndt i 1920’erne i sin søgen efter livets vibrerende rytme. Undervejs oplevede Zino mange forskellige folkeslag, lærte nye teknikker og håndelag, deriblandt den fine tobaksfremstilling, og han så natur og landskaber, der lige siden har været en kilde til inspiration for Davidoffs arvtagere.

Et brand, der omfavner livet
Zino Davidoffs og hans familie kommer oprindeligt fra Ukraine og flyttede sidenhen til Schweitz i starten af det 20 århundrede. Selvom Zino nød at kalde sig selv for brandets grundlægger, var det faktisk hans far, som startede firmaet Davidoff med en lille tobakbutik, Zino senere overtog. Med sin viden om tobaksfremstilling og visionerne fra den store verden udvidede Zino Davidoff med endnu en butik og sorterede i firmaets prioriteringer og metoder, så Davidoff firmaet begyndte udelukkende at fremstille og sælge tobak af den højest tænkelige kvalitet.
Det var Zinos overbevisning, at livet nydes bedst muligt, hvis man ser skønheden, glæden, og nydelsen i alting. Han mente også, at luksus- og højkvalitetsvarer fremhæver og hjælper en med at nyde sit liv. Derfor var det også hans evige mission at finde ny inspiration, lære mere om bundsolidt og udsøgt håndværk og design og så kombinere det til luksusvarer, der ikke kunne overgås af nogen.

Davidoff – for dem der har valgt
Davidoffs store fokus på nydelse, luksus og kvalitet er selvfølgelig også grundstenene i Davidoff parfumer til kvinder. Hos Duftladen kan du få de mest berømte og innovative parfumer i Davidoffs sortiment, selvfølgelig inklusive den vigtigste af dem alle: Davidoff Cool Water.

Cool Water var en af verdens første dufte med vandbaserede aromaer og er en flot gengivelse af vandets brusen og livsfyldte energi. Parfumen indeholder en lang række af de bedste duftgivere, som mødes i en himmelsk kombination af honningmelon, citrusfrugter, ananas, rose, jasmin, vanilje og moskus. Den kan varmt anbefales.