Diesel

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Diesel parfume kvinder
Diesel er mærket for de rå og kompromisløse – unge, der vil og når langt. Diesel er for dig, hvis du nyder og griber din frihed med begge hænder.
Hvor langt vil du gå, og hvor langt tror du selv du kan nå? Dét er hvad Diesel parfume til kvinder handler om, at du er 100% herre over din egen skæbne og fortjener alt, hvad du kan få ud af livet. Grib dit liv nu!

Jamen, sælger de ikke kun Jeans?
Så langt fra. Denim er hvad Diesel først og fremmest blev kendt på op igennem 90’erne, men hvis det var det eneste de kunne, ville de være faldet fra for længst. I dag spreder Diesel sig over alle typer high end tøj for unge inklusive sko, accessories og selvfølgelig sidst men på ingen måde mindst; parfume. Diesel kommer oprindeligt fra det underskønne Italien, og skaberen Renzo Rosso har selv udtalt, at deres store succes ligger i, at de er eminente til at lære fra de bedste af de bedste rundt om i verden. De har således lært at kombinere de nyeste trends og marketingsstrategier fra Amerika med den vilde kreativitet og nyeste innovation fra Italien.
2 linjer, 2 veje – hvilken vælger du?
Diesels parfumer til kvinder findes i to meget, forskellige varianter og repræsenterer to forskellige og markante måder at vise sin styrke på og få det man vil have:
Diesel Loverdose er en forførende, kraftfuld duft. Den skal ikke ses som en kærlighedseliksir, for det ved vi, at du slet ikke har brug for hjælp til. Det er en parfume, der understreger din egen sensuelle styrke og seksualitet.
Den karismatiske duft kommer fra den energifyldte essens af mandarin krydret med stjerne-anis, så det nærmest slår gnister. Efter det første energisus tager parfumens hjerte over, som er en inspirerende cocktail af stærk lakrids-essens og feminin jasmin og gardenia blomsterblade. Loverdose slutter af med en efterduft af vanilje blandet med lakrids og dybe, bløde træsorter, som fra starten af ligger som en bund under de andre dufte.
Er du i live? Lever du dit liv? Ikke i går, ikke i dag – lever du dit liv lige nu? Fuel for life stiller de afgørende spørgsmål og inspirerer dig, ja nærmest skubber dig til at ændre dit liv, så det bliver som du vil have det. Grape, træ, appelsinblomster, myrra og kanel forenes i en næsten overjordisk livsfyldt kombination, som fylder dig med liv, energi og glæde. Hvad venter du på?