DKNY

Sorter faldende

3 vare(r)

Sorter faldende

3 vare(r)

Leder du efter en parfume, som repræsenterer dig som moderne og proaktiv kvinde? Donna Karen er designeren og forretningskvinden, der ved hvordan man fanger selve ånden og essensen af det travle, sprudlende kvindeliv i storbyen og putter det på en delikat lille flaske.

Duftladen er stolt af at kunne præsentere en række af de bedste DKNY parfumer til kvinder. Her er en lille forsmag:
Når du har DKNY Be Delicious på, vil du føle det som om, at du går igennem Central Park på en smuk og varm forsommerdag, lige dér tidligt om morgenen hvor det hele bliver vækket til live af lyset. Duften minder meget om saften fra friske æbler blandet sammen med grape, magnolia, rose og lilje. Det er da heller ikke for ingenting at hele ”Be Delicious”-seriens flasker er formet som indbydende æbler. Donna Karan siger selv, at det er en parfume, som matcher den ligefremme og samtidig charmerende kvinde, en kvinde der kommer frem i verden uden at gå på kompromis med hendes værdier.

DKNY Gold er også en parfume, der er værd at kaste lange blikke efter. Den er bygget op om Donna Karans egen fascination af kombinationen af guld og sort og har ingredienser der repræsenterer begge dele. Parfumen er både feminin og sofistikeret, kompleks og kraftfuld – en duft for dig, der tør kendes ved alle siderne i din personlighed. Rav er det varme, rige guld imens liljens euforiske dragen står for alt det mørket gemmer på.

Det hele startede med 7 dele
Donna Karan er et amerikansk brand alle stort set kender og som bliver solgt overalt i den vestlige verden. Som så mange andre store designere startede Donna Karan med at være i lære. Hun var så utrolig heldig at få læreplads hos Anne Klein og lærte så meget, at hun kort efter kunne starte sit eget tøjmærke. Donna Karan valgte at lade hendes kollektion være baseret på 7 forskellige stykker basistøj, som kan sættes sammen på et utal af måder og suppleres med andet tøj, så der dannes outfits til både hverdag, arbejde, hjemmet, vilde fester og de store glamouraftener.

Dét koncept blev så stor en succes, at det stadig er et hovedtræk i de nyeste kollektioner fra Donna Karan. Hvis du har hendes 7 dele, har du en hel garderobe, der kan bruges til alt! Det samme gælder for DKNY parfume til kvinder, som er den perfekte prik over i’et til ethvert outfit og formål.