Escada

Sorter faldende

8 vare(r)

Sorter faldende

8 vare(r)

Leder du efter en parfume, der indfanger selve tidens ånd og understreger de feminine og fantastiske sider af din personlighed?

Så er Escada det helt rigtige brand for dig.
Et ungt brand med personlighed
Selvom Escada efterhånden er over 30 år gammelt, er det ungt i forhold til de mange hundrede-år-gamle brands rundt om i Europa. Denne forskel er meget tydelig, når man holder parfumerne og tøjet fra hvert brand op mod hinanden, men der er intet at rynke på næsen over, tværtimod. Hvad Escada måske mangler i anciennitet gør de tifold op for med vovemod, sprudlende idéer og karisma. Siden det tyske par Margaretha og Wolfgang Ley sendte deres første kollektion på gaden i 1978, er Escada da derfor også blevet kendt som det brand, der bedst matcher nutidens moderne kvinde.

Det image har været med til at give Escada en række royale fans, som de selvfølgelig er meget stolte af. Normalt står royalisme og de gamle europæiske kongehuse dog ikke ligefrem for trends og innovation, - men når det drejer sig om den livlige svenske Kronprinsesse Victoria, er det en anden sag. Hun har ved utallige lejligheder båret og rost Escadas kreationer deriblandt ved det royale bryllup i Monaco og ved prøve-middagen til det eventyrlige royale Britiske bryllup mellem Kate og William i 2011.

Escadas tøjdesign er altid fyldt med klare farver, mønstre og nyskabende snit. Det samme gælder for alle Escada parfumer til kvinder, hvor hver og én er helt sin egen. Det er lige derfor, at Duftladen har valgt at have et bredt udvalg til rådighed af Escadas parfumer. Så kan du vælge den duft, der passer til lige din personlighed.

Den stilede og den hjertevarme
Absolutely Me er en duft til spontane, fantastiske kvinder, der forstår at opsøge spænding og nyde livet – altid med stil. Duften er domineret af rose, der mødes med aromaen fra søde hindbær på en bund af blød vanilje. Den fremstår som en intens blanding af blomster og frugt, der er så lækker, at man ville ønske den kunne spises.

Vil du i stedet ære dine bløde, kvindelige sider lige fra hjertet, kan du måske prøve Escada Especially Delicate Notes. Denne parfume er meget mere frisk og let og er skabt til at give dig og dine kære et smil på læben af glæde. En duft der skaber god energi og overskud omkring dig og løfter dig op til skyerne. Den forårsagtige virkning kommer fra kombinationen af parfumens hjerte, den kærlighedsfyldte rose og grape, pærer, moskus og træsorter.