Estee Lauder

Sorter faldende

3 vare(r)

Sorter faldende

3 vare(r)

En Estee Lauder parfume til kvinder er altid elegant, sofistikeret og har det formål at få det bedste frem i dig – akkurat ligesom amerikanske Estee Lauder selv ønskede det. Det var hendes store mission at lære alle verdens kvinder, at vi alle kan være smukke og kan blive ved med at være det uanset alder. Det kræver blot, at man lærer hvordan man bedst passer på sin krop.

”Verdens smukkeste ansigt? Det er dit”
Estees vidensområde var først og fremmest hudpleje. Det lærte hun af sin onkel, som var kemiker og hudspecialist og fremstillede plejeprodukter til kvinder og mænd.
Forretningssansen fik hun ved at hjælpe til i sin fars isenkrams butik, og længe inden Estee blev voksen kombinerede hun sine evner og solgte hudplejeprodukter til saloner og hoteller.

Da Estee Lauder var først i tyverne, mødte hun sin senere mand, Joseph Lauder. De blev smaskforelskede, giftede sig, og i 1946 lagde de grundstenene til Estee Lauder Companies Inc., der sidenhen voksede sig til et gigantisk skønheds-imperium Det store firma har sin hovedbase på Manhattan, New York og styrer derfra de mange butikker, kontorer og produktionen af cremer, parfumer, olier og kosmetik. Helt i stil med Estees vision om at være til glæde og fremme skønheden hos sine kunder, er alle parfumer fra Estee Lauder selvfølgelig testet 100% igennem, så det er trygt at have dem på.

Det er også en af grundende til, at Estee Lauder har opnået så mange medaljer og priser igennem tiden blandt andet USA’s frihedsmedalje og Frankrigs ”legion of honor”.

Nærvær og ekspertise
Mange amerikanske Estee Lauder kunder har måske været så heldige at møde Estee selv i diverse saloner, workshops og andre steder, hvor vi opsøger skønheden. Uanset hvor stort firmaet voksede, tog Estee Lauder sig nemlig altid tid til at besøge sine kunder helt nede på jorden og lære dem, hvordan de mange skønne produkter, inklusive parfumer, skulle bruges for at opnå den bedste virkning.

Forførende mystik eller frisk pift af citrus?
Duftladen har et stort udvalg af Estee Lauder parfumer til kvinder, og de er meget forskellige, så mon ikke du kan finde en der passer til dig?
Estee Lauder Cinnabar har rødder i det mystiske Østen, og er en krydret melodi af jasmin, fersken, kløver og cedertræ, som har en forførende virkning på dem omkring dig. Trænger du mere til et friskt pust har vi Estee Lauder Pure White Linen Breeze, som er et vibrerende sus af aromaer fra citrusfrugter og blomster blandet med akaciehonning og teaktræ. Det her er en parfume, der giver dig et flow af energi og klarer dine tanker.