Giorgio Armani

Sorter faldende

7 vare(r)

Sorter faldende

7 vare(r)

Armani parfume kvinder
Leder du efter den helt rigtige Armani parfume til kvinder? I så fald er du kommet til det rette sted.
Her i Duftladen har vi rigtige mange Armani parfumer at vælge mellem, og da vi er på internettet, er du velkommen til at bladre videre efter lukketid.

Den lægestuderende fra Milano
For manden bag Giorgio Armani brandet, har livet været en lang og finurlig vej til rigdom og berømmelse. Unge Giorgio voksede op i en lille by uden for Milano, under anden verdenskrig.
Da Giorgio var født i 30erne, gennemgik han meget af hans barndom under den lange krig i Europa, hvor Italien som sagt også var involveret. Hele interessen for modeverdenen tog for første gang fat da Giorgio sammen med nogle venner brugte den lokale biograf som tilflugtssted. Her blev han forelsket i filmstjernerne og deres livsstil, som på det tidspunkt var en enorm kontrast til hans eget liv.
Men valget faldt i sidste ende på anatomi og en karriere som læge. Så Giorgio skrev sig op til universitetet og læste medicin i 2 år, inden han af staten blev hevet ind i hæren for at deltage i krigen. Da Giorgio kom ud af hæren, var det tid til at prøve noget andet – det var i hvert fald tid til en velfortjent ferie. Så Giorgio tog til Milano på en 20-dages ferie, som efterfølgende ledte til et job i et stormagasin.
Her hjalp han en ansatte fotograf med at designe vinduer og andre ting, som kunne sælges i butikken – nu vidste Giorgio, hvad han ville bruge hans liv på.
Et stort udvalg af Armani parfume til kvinder i Duftladen
Vi ville selvfølgelig ikke bruge så meget tid på at skrive, hvis ikke vi havde nogle fantastiske produkter til dig. Her i Duftladen har vi adskillige Armani parfumer til kvinder, og vi har helt sikkert også en til dig.
Var det noget med denne elegante Armani Di Gioia Essenza, som er en relativ ny parfume på markedet fra 2011. Parfumen indeholder noter fra pink peber, citron, jasmin, sukker og cedertræ.
Eller hvad med denne Giorgio Armani Code. Denne parfume er en simpel men meget sensuel parfume, som emulerer den samme elegance du finder i en Armani kjole. Den fine flakon skifter fra en mat, lyseblå farve, til hvad der nærmest kan beskrives som blåsort, og er iført et flot blomsterdesign. Du kan se en oversigt over alle vores Armani parfumer på denne side.