Givenchy

Sorter faldende

1 vare(r)

Sorter faldende

1 vare(r)

Til tider kan det, at vælge den rigtige parfume fra den rigtige designer, føles som at skulle vælge mellem europæisk tidsløs klasse og elegance og Amerikas eller Asiens vilde glamour på de røde løbere. Men hvad hvis du nu kan få begge dele?

Duftladen sælger de bedste parfumer fra Givenchy, og han forstår netop at kombinere det bedste fra de to verdener. Givenchy har i mere end 60 år solgt franske parfumer og haute couture, inspireret af den nyeste mode hos det amerikanske jetset, så stilen var og er både raffineret og spændende på samme tid.

Audrey Hepburn
Grev Hubert Givenchy har altid overvejet nøje hvem og hvad, der skulle repræsentere hans brand. I halvtredserne og tresserne faldt valget på ingen anden end legendariske Audrey Hepburn – og hun sagde ja!

I adskillige år var der lighedstegn mellem Audrey Hepburns stil og Givenchys kollektioner. Hubert Givenchy designede hele Audrey Hepburns garderobe og adskillige kostumer til hendes mange film, og hun var da også med til at skabe firmaets første Givenchy parfume til kvinder.

Givenchy idag
Det siger sig selv, at Audreys ansigt alene var nok til at gøre ethvert brand til en stormende succes. Sammen med Givenchys store talent blev det til en ren lavine af forespørgsler, tøj- og parfumeordrer, forsider på alle verdens modeblade og meget mere. Givenchy har derfor fornuftigt nok valgt at holde fast i denne strategi, og kun de skuespillere og modeller, som udviser ægte modesans og stil bliver udvalgt til at repræsentere mærket. Personer, der har været frontfigur for Givenchy, tæller blandt andre karismatiske Justin Timberlake og underskønne, Ringenes Herre-skuespillerinde Liv Tyler.

Duft som Liv Tyler
De store navne har ikke kun fået taget et par billeder, og poseret i et par reklamer. Det ville Givenchy ikke være med til. Nej, hos Givenchy er brandets frontfigur med til at inspirere til og kreere de lækre Givenchy parfumer til kvinder, så hver eneste duft bliver personligt godkendt.

Liv Tyler, som mange af os kender som elverpigen Arwen, har været den store inspiration til Givenchy Absolutely Irresistible, og hun er selv vild med parfumen og bruger den stadig i dag. Men hvem ville heller ikke være vild med en parfume, de selv har fået lov at sammensætte?

Det er en meget dyb og sensuel blomsterduft med ægyptisk jasmin som hovedingrediens. Jasminen bliver virkelig vakt til live af de friske aromaer fra røde bær og grøn mandarin, og basetonen af rav og cedertræ er de dufte, der samler det hele til én uimodståelig parfume, du bare ikke bør gå glip af.