Gucci

Sorter faldende

5 vare(r)

Sorter faldende

5 vare(r)

Hvis der er et mærke der er gennemtænkt, så er det Gucci. Gucci er for dig, som under ingen omstændigheder vil gå på kompromis med hverken stil eller kvalitet.

Ligesom med Guccis tøj vil du med en Gucci parfume til kvinder få et produkt som er 100% i top: Duften er altid himmelsk, giver mere end hvad den lover og er med på den nyeste mode. Samtidig er det aromaer, der holder. Duften er langtidsholdbar og selvfølgelig dermatologisk testet i ender og kanter, så parfumen er sikker og skånsom for din hud og dit tøj.

En kort introduktion
Gucci er oftest ikke et brand, der behøver særlig meget introduktion. Det berømte, italienske brand med det ikoniske dobbelt-G som logo er fast indhold i en lang række kendissers garderober – lige fra moderigtige og klassiske Viktoria Beckham til vildbassen Miley Cyrus. Hvilken af de to personer du gerne vil være er op til dig.

Firmaet Gucci blev grundlagt i 1921 af italieneren Guccio Gucci. Det startede ud som en mindre butik, der solgte klassiske lædervarer og fokuserede på at levere superb håndværk med et perfekt ’finish’. Under anden verdenskrig blev der dog mangel på læder, så Guccio valgte at fremstille varerne i ekstra holdbart stof i stedet for. Eftersom han brugte de traditionelle håndværksmæssige metoder til helt nye materialer, man ikke havde tænkt på før, blev resultatet helt nye, innovative varer, og det var en stor succes. Derefter gik det rigtig stærkt, og snart blev Gucci kendt som et luksusbrand i stort set hele den vestlige verden.

Gucci parfumer til kvinder
Gucci har 6 hovedserier inden for parfumer for tiden, som henvender sig til kvinder i forskellige faser af livet. Duftladen giver dig her et lille udpluk af vores udvalg:
Gucci by Gucci er Guccis vigtigste og mest fremtrædende parfume. Den er som skabt til store gallaaftener, ture på den røde løber eller andre store øjeblikke i dit liv, hvor du gerne vil være helt på toppen. Bunden af parfume er en fast ingrediens i alle Guccis parfumer, nemlig patchouli, som er en duftolie, der giver parfumen dybde og spiller på følelserne. Andre vigtige ingredienser, der indgår i duften er pære, lilje, appelsinblomster mm. Hvis du ikke er til store klassikere og tværtimod gerne vil gøre lidt oprør, er Gucci Guilty bestemt en mulighed. Den har en varm men også vild og spændende duft, som vil komme bag på dine omgivelser på den gode måde. Duften kommer fra orientalske krydderier og blomster, syrener, patchouli og rav. Det er parfumen til modige og sexede piger, der ved hvordan man fester igennem og nyder sit liv.