Hugo Boss

Sorter faldende

6 vare(r)

Sorter faldende

6 vare(r)

Hugo Boss parfume
Hugo Boss er en af de ældste, største og mest markante spillere på det europæiske marked for parfumer. Firmaet har været en del af vores bevidsthed i flere årtier, og vi ved alle sammen, at alt hvad der udkommer fra det tyske luksusmærke er 100% kvalitet. Men hvor meget ved du egentlig om selve brandet?

Større end du aner
Hugo Boss blev grundlagt af manden med samme navn helt tilbage i 1924 i en lille by, der hedder Metzingen i Stuttgart, hvor hovedkvarteret stadig ligger den dag i dag. Det verdensomspændende brand har overlevet utallige krige, op- og nedture og har i dag egne butikker i mindst 124 lande. Som de fleste andre store parfume-mærker startede Hugo Boss med at sælge tøj, og da populariteten steg blev brandet udvidet. I dag kan du, hvis du ønsker det, blive klædt og udstyret fra top til tå udelukkende i Hugo Boss fra dine sko til dine solbriller og mobiltelefon – alt sammen i eksklusiv kvalitet, der oser af klasse og stil.

3 identiteter
Hugo Boss har tre parfumelinjer med hver deres overordnede karakteristika. Du kan finde parfumer fra alle serierne hos Duftladen.dk:
HUGO – Kreativt, individualistisk og fremadrettet. Mærket til modne og stærke mænd og kvinder, som ikke lader noget stå imellem dem og drømmene. Som navnet siger, er denne linje for individualister, som ser muligheder og åbne døre frem for forhindringer. Er du progressiv nok?
Et eksempel fra HUGO-serien er HUGO Energise, som er en Eau de Toilette for mænd, der vil fremad på deres egne betingelser. Duften er en lækker og uventet blanding af frugt og bær med en bund af træ og kakao-essens. En udsædvanlig kombination til det unikke menneske.
BOSS Orange – Cool, let og urban. En let og attraktiv duftserie for unge, der har fart på livet og altid er i bevægelse. Parfumerne i BOSS Orange oser af rå livsglæde og har altid en ekstra ingrediens, der løfter den samlede duft op på et højere og lettere niveau, så både du og alle omkring dig bliver husket på, at livet skal leves nu og ikke i morgen.
BOSS – Sofistikeret, moderne og det bedste af det bedste. BOSS er raffineret luksus for dig, der elsker livets ekstra glæder og gerne omgiver dig med det specielle og det eksklusive. Hugo Boss har taget et bevidst valg om at lade jetsettere og filmstjerne ligge navn til og inspirere flere af denne series udvalgte parfumer. Vil du dufte som Gwyneth Paltrow kan Boss Jour Pour Femme varmt anbefales. Rygtet siger, at den dufter som dagens første lys og er en inspirerende kilde for enhver kvinde, der har den på.