Issey Miyake

Sorter faldende

4 vare(r)

Sorter faldende

4 vare(r)

Har du svært ved at vælge et brand af frygt for at låse dig fast i en rolle?

Issey Miyake har forstået at gøre dét ikke mange designere og parfumerister kan – han fornyr sit brand, genopfinder sig selv hvert evigt eneste år.

Aldrig det samme
Den berømte designer med det verdensomspændende brand skaber de mest unikke parfumer, som til tider er yderst elegante og andre gange spændende og finurlige. Dette er der tre grunde til.

Først og fremmest er Issey Miyake og hans arvtagere utroligt glad for at rejse og rejser ofte rundt i verden for at finde inspiration til brandets kollektioner og parfumer. Efter disse rejser skaber de en samlet vision, som holder sammen på og er drivkraften bag næste års kreationer.

Dernæst har Issey Miyake-firmaet holdt fast i deres lange tradition, hvor de inviterer nye spirende parfumerister ind hvert år til sammen med den siddende kreative direktør at skabe brandets næste parfumer. Efter arbejdet er slut, går parterne hver til sit, så der er plads til at nye, dygtige parfumerister kan komme ind året efter. Udover at skabe fantastiske og altid unikke parfumer, giver denne model også de skiftende parfumerister mulighed for at prøve at arbejde med et af verdens største brands og både lære og lære fra sig i processen.

Sidst men ikke mindst er hver og én Issey Miyake parfume til kvinder inspireret af arkitekturens verden, som jo altid er i bevægelse. Hvis du ser et nyt, berømt operahus eller hører om en ny, grøn byggeteknik i Dubais højhuse, kan du være sikker på, at Issey Miyake kender til det og har den viden med i sine overvejelser, når der skal designes og skabes store idéer. På den måde er Issey Miyakes verden altid i bevægelse og når aldrig at blive grå og kedelig.

Bjerge og friske kilder
Duftladen har udvalgt de bedste Issey Miyake parfumer til kvinder. Her kan du se en lille forsmag:
Issey Miyake A Scent er indbegrebet af friskhed og minimalisme og fremstår som en feminin hyldest til den friske, rene luft i de japanske bjerge. Duften er udadtil meget simpel, men under overfladen gemmer den på et kraftfuldt mix af hyacint, citron, jasmin og cedertræ mm.

Flasken er selvfølgelig arkitektonisk kreeret og er lavet ud af ét enkelt stykke glas med 3 forskellige tykkelser, så den giver et nyt visuelt udtryk, hver gang du ser den fra en ny vinkel.