Jean Paul Gaultier

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Jean Paul Gaultier parfume
Få liv, spænding og en konfrontation med de vante og kedelige ind i dit liv med en Jean Paul Gaultier parfume fra Duftladen.dk. Lige siden Gaultier udfordrede hele modeverdenen og skabte et ramaskrig med sine vilde, utopiske kreationer, har hans parfumer ligget i top 5 over Europas mest eftertragtede parfume. Dette gælder især Jean Paul Gaultiers første duft, Classique, som vanen tro skabte røre, forargelse og ikke mindst beundring, da den kom på markedet. Med flaskens usædvanlige form er man ikke i tvivl om til hvem den lækre parfume er tænkt, og hvad man kan forvente sig af duften: Den ypperste form for kvindelighed.
Førstehåndsindtrykket af denne mangesidede parfume vil være den klassiske rose krydret med fin stjerne-anis. Efter noget tid skifter duften til parfumens hjerte, som er en skøn blanding af blomster fra sommerens appelsintræer og ingefær, der bliver forstærket fint af en base af vanilje. Classique er et ikonisk must i enhver kvindes duftsamling.

Hvordan gjorde han det?
Som dreng havde Jean Paul ingen forkundskaber fra fine skoler eller guldbilletter til jetset-livet. Han startede fra bunden og søgte om læreplads hos alle tidens største designere – og det virkede. Jean Paul kom i lære og viste hurtigt sit talent, og der gik da heller ikke længe, før han brød fri og skabte sin første kollektion, som så dagens lys i 1976. Det var dog først i 1781, at han virkelig blev kendt af alle og enhver for sine ekstravagante og kontroversielle idéer.
Alle i modeverdenen er i dag enige om, at Jean Paul Gaultier er et geni. Han er branchens oprørske dreng og laver kontinuerligt kollektioner og tøj, som chokerer og inspirerer hele verdenen. Stjerner med samme niveau af genial galskab og vovemod opsøger ham til stadighed, og listen over de stjerner han har klædt på til tournéer og shows, inkluderer blandt andre Marilyn Manson, Kylie Minogue, Leslie Cheung og Madonna.
Den første duft til mænd
Efter successen med parfumen Classique gik der ikke længe før Gaultier kunne vise verden sin nyeste duft beregnet kun til mænd: ”Le Mâle”. Denne parfume var et endnu større hit og er i dag den bedst sælgende herreparfume i hele EU!
Ligesom Classique er Le MÂ le så meget mere end en parfume, da den også er en flot, visuel detalje på badeværelset. Selve duften er en sensuel og maskulin blanding af lavendel og lækker vanilje. Den er af mange blevet rost for sin attraktive og dejligt simple duft, som er tilpas subtil til, at den hverken er for svag eller overdøver andre. Forførende perfekt.