Lancome

Sorter faldende

1 vare(r)

Sorter faldende

1 vare(r)

Lancome parfume
Leder du med lys og lygte efter den helt rigtige Lancome parfume, enten til dig selv eller en du holder af?
Lancome er et brand der – til trods for ikke at have samme eksponering i Danmark som Clinique – er ved at blive en stor spiller på markedet inden for hudpleje, parfumer og makeup. Det er et brand som trods alt er kendt af mænd og kvinder, som aktivt går op i hudpleje, da Lancome ofte er at finde i butikker som Matas og lignende.
Her i butikken sælger vi ikke cremer og andre hudplejeprodukter, men hvis du blot skal finde en Lancome parfume, er du kommet til det helt rette sted.
Hvis du er nysgerrig efter at vide mere om Lancome og historien bag, skal du blot følge med på siden her.

Historien bag Lancome og deres fantastiske parfumer
Lancome er navnet på en fransk virksomheder, som specialiserer sig i produkter inden for kosmetologi og hudpleje. Virksomheden er siden 1964 ejet af et firma som vi alle kender herhjemme – L’Oréal. Lancome udvikler high-end produkter, til folk som gerne vil betale ekstra, for at få nogle af de absolut bedste hudplejeprodukter på markedet.
Vi skal faktisk helt tilbage til 1935 for at finde Lancomes første år på markedet. Manden bag brandet – Armand Petitjean – havde et simpelt mål: at skabe et skønhedsbrand, som kan levere fransk elegance til resten af verden. Frankrig og i særdeleshed Paris har altid været et symbol på skønhed og kærlighed, så hvorfor ikke dele dé værdier med resten af verden?
Navnet Lancôme er inspireret af nogle ruiner fra et gammelt slot ved navn Le Château de Lancosme, hvor roserne i området også har inspireret virksomhedens symbol – en enkelt gylden rose.
Brandet er repræsenteret af modeller, skuespillere og makeup artister, der alle glædeligt vil fortælle om de gode værdier bag Lancome – samt modtage en lille pose penge ved siden af, som det jo foregår i alle brancher.
Lancome har som sagt også produceret flere gode parfumer – dem kommer vi til nu.

Lancome parfume her i Duftladen
Du skal selvfølgelig ikke blive snydt for Lancomes fantastiske parfumer. Se blandt andet denne skønne Lancome Tresor parfume til kvinder, som er en duft med bærfrugter og rige blomsteragtige toner. Lancome Tresor er blevet skabt med en blanding af forskellige roser, abrikos, fersken, iris, jasmin, moskus og vanilje.
Vi har derudover også den populære Lancome Miracle, som er en energisk og feminin parfume