Vera Wang

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Duft som en drøm og hengiv dig til Vera Wangs fortryllende dufte.

Vera Wang er den ubestridte mester, når der skal designes til alle livets store dage og måske især dit drømmebryllup, og hun har udvidet sin ekspertise til også at indbefatte en lille perlerække af skønne Vera Wang parfumer.

Asiatisk glamour
Vera Wang kommer fra en kinesisk familie, som emigrerede fra Shanghai til New York i 1940’erne, så Vera er født og opvokset i den amerikanske storby. Lige siden Vera var 6 år, har hun elsket kunstskøjteløb, og hun blev som teenager kendt for at opnå status som professionel skøjteprinsesse. Det var dér hun fik sin berømte sans for mode og fine detaljer, og da hun desværre ikke fik opfyldt sin olympiske drøm lå valget lige for. Vera Wang tog i stedet modeverdenen med storm og blev den yngste redaktør nogensinde på modemagasinet over alle blade, Vogue.

Efter at have haft indflydelse på de millioner af læseres syn på haute couture tog Vera skridtet videre og arbejdede i en toårig periode som designdirektør for selveste Ralph Lauren. Med blod på tanden og nu med mange års erfaring tog Vera Wang så endelig chancen (eller i hendes tilfælde var det måske mere en selvfølge end chance) og åbnede sin egen butik med sit eget design. Butikkens område var dragter til kunstskøjteløb og brudetøj, især bryllupskjoler og brudepigekjoler.

Senere udvidede Vera Wang sit koncept til sko, hverdagstøj, gallakjoler, parfumer – alt hvad du skal bruge i din garderobe.

Vera Wangs bryllupskjoler er så kendte, at det nærmer sig legendarisk status, og de er blevet foreviget af mange store stjerner og i filmene Sex and The City og Bride Wars. Blandt Vera Wangs klientel finder du Viktoria Beckham, Kim Kardashian, Kate Hudson, Mariah Carey og endda den amerikanske præsidentfrue, Michelle Obama, er set flere gange i Vera Wangs flotte festtøj.

Eksklusivt og afslappet på samme tid
Ja, det lyder umiddelbart som en modsætning, men Vera Wangs nonchalante stil virker både utroligt elegant og frit på samme tid. Når Vera designer og fremtryller tøj og dufte, bliver der ikke taget hensyn til normer eller hvordan ”tingene bør gøres”. Hun skaber bare og finder raskt væk på nye måder at drapere, forme og opbygge sit design på. Derfor får du aldrig det samme, når du vælger en Vera Wang parfume hos Duftladen.

Vera deler gerne ud af sine guldkorn og lægger offentligt frem til skue, hvem og hvad hun får sin inspiration fra. Inspirationen kommer ofte fra de stjerner, der skiller sig mest ud og klæder sig bedst fra det amerikanske jetset f.eks. Selena Gomez og Sofía Vergaras stil i 2013. Gad vide hvad Vera Wang finder på det her år?