YSL

Sorter faldende

3 vare(r)

Sorter faldende

3 vare(r)

Yves Saint Laurent parfume
Vil du forføre dine omgivelser og give dem en klar meddelelse om, hvor meget du er værd? Så er der kun én vej at gå, og det er en Yves Saint Laurent parfume.
YSL er et af verdens mest eksklusive mærker og er det europæiske jetsets foretrukne parfume, der udtrykker den højeste form for klasse og elegance. Sådan har det altid været, lige siden Yves startede sit berømte tøjbrand sammen med sin partner, Pierré Berge, helt tilbage i 1961.
Det startede med Haute Couture
Som med så mange andre parfume-mærker startede YSL med at designe innovativt luksustøj til overklassen i byen over alle byer: Paris. Yves Saint Laurent og Bergé havde i modsætning til mange andre designere ægte mod og designede forretnings- og gallatøj til kvinder inspireret af klassisk herrestil, så kvinder kunne vise sig fra deres stærke og selvstændige side. Det er blandt andet takket være dem, at vi kvinder i dag ikke behøver have plisserede nederdele på dagen lang men kan iføre os smoking, lange bukser – lige hvad der passer os!

Samarbejde med L’Oreal
Efter at have etableret en verdensomspændende og yderst loyal kundebase udvidede YSL sig selvfølgelig som brand. Os kunder ville have mere og mere, og snart begyndte det berømte brand at sælge alt, hvad en moderne kvinde kan ønske sig af tøj, sko og accessories.
Da idéen om skønhedsprodukter meldte sig, fik Yves og Bergé den brilliante idé at alliere sig med den største spiller på markedet, som i forvejen havde stor erfaring med at sælge eksklusive produkter til højt profilerede kunder. L’Oreal har ligesom YSL hovedsæde i Paris, så der opstod en god kemi, og sammen fremtryllede de en lang række af eventyrlige dufte.
ves Saint Laurent parfume til lige dit behov
Duftladen.dk har lækre parfumer til både mænd og kvinder, ung og gammel. Her er et lille udpluk til inspiration, og du kan finde mange flere på vores YSL-side her.
Er du blevet inspireret, og vil du gerne henføres til Europas mest romantiske og klassiske by, er YSL Paris det perfekte valg. Duften er en blanding af klassisk rose og viol med hints af iris og bergamot, så du har den nostalgiske stemning af den berømte, pulserende by med dig overalt.
YSL Baby Doll er derimod en helt anden sag. Den er med sine citrusfrugt- og æbleduft en hyldest til ungdommen og giver et friskt pust, som får dig selv og alle omkring dig i strålende, godt humør.