Christian Dior

Sorter faldende

9 vare(r)

Sorter faldende

9 vare(r)

Har du brug for en ny Christian Dior parfume til kvinder, inden din nuværende løber tør? Vi kender godt selv situationen: den ene begivenhed erstatter hurtigt den anden, og inden man får tjekket, er flakonen med parfumen helt tom.

Heldigvis er der mange muligheder, når du skal ud og have en ny parfume. Du kan fortsætte med den du havde, prøve en anden af samme mærke, eller gå helt over i en anden lejr, og tage chancen dér.

Nu kommer det store spørgsmål så: hvor henne skal du købe parfumen? Du kunne smutte ned i en butik på den lokale gågade, men her koster parfumer ofte mere, end hvis du køber dem på nettet. Samtidig har fysiske butikker kun et begrænset udvalg, da de af gode grunde ikke har så meget lagerplads, som de fleste internetbutikker har.

Her i Duftladen kigger vi altid efter vores konkurrenters priser, samtidig med, at vi har løbende samtaler med vores parfumeproducenter. På den måde sørger vi for, at vores kunder altid får fantastiske priser, samt en service af høj kvalitet.

Christian Dior parfume til kvinder – lige her i Duftladen
Vi ville selvfølgelig ikke bruge så meget spalteplads, uden at kunne tilbyde en håndfuld lækre parfumer fra den gode Christian.

Vores Dior parfumer er nogle af de mest eftertragtede her i butikken, og det er der god grund til. Du behøver blot at se på designet af den fantastiske Christian Dior Addict for at indse, at Dior ikke laver parfumer for sjovt. Indpakningen og flakonen til parfumen er så gennemført og subtil, at den burde vinde en pris blot for dét.

Parfumen er som den mørkeblå farve afslører perfekt til nattelivet og dermed en tur i byen. Den har en rig og sensuel orientalsk duft, som fremmer modige og direkte handlinger – til kvinden som har et mål i sigte. Den får modtageren til at føle sig energisk og giver lyst til en svingom på det nærmeste dansegulv. Parfumen indeholder blandt andet mandarinblade, mulberryblomster, vanilje, sandeltræ og tonkabønner.

Eller hvad med denne Christian Dior Diorissimo, som er en eksklusiv og romantisk duft, som stammer helt tilbage fra 50erne. Diorissimo er en frisk og klar parfume, som bringer minderne hen til tåge- og dugfyldte weekendmorgener, i afslapningens tegn. Denne fantastiske parfume indeholder blandt andet grønne blade, rosmarin, jasmin, lilje og sandeltræ – en sand klassiker, som sagtens kar klare endnu 50 år på markedet.