Davidoff

Sorter faldende

6 vare(r)

Sorter faldende

6 vare(r)

Velkommen til vores udvalg af Davidoff parfumer.
Her på siden kan du blandt andet læse om historien bag Davidoff – som er så utraditionelt et brand som noget kan blive, hvis man sammenligner de andre brands vi har her på siden.
Hvis du ikke er interesseret i en historielektion, skal du bare hoppe videre til bunden af siden.

En anderledes parfumefabrikant
Som tidligere nævnt har Davidoff en noget anden historie end hvad man er vant til i parfumeverdenen. Her er det ofte modehuse, designere og andre kreative typer som udgiver parfumer. Davidoff derimod, er navnet på en Schweizisk tobak virksomhed, der udover at sælge parfumer også sælger cigarer, cigaretter og pibetobak.
Det skal dog ikke afskrække dig hvis du er kvinde, for Davidoff er meget mere end tunge cigarer og mænd i jakkesæt. Gennem tiden har virksomheden udgivet flere brands til kvinder, og det gælder selvfølgelig også deres parfumer.
Manden bag Davidoff, Zino Davidoff, blev født i 1906, i Novhorod-Siverskyi, som i dag ligger i Ukraine. Han var søn af en tobak sælger, og den ældste af fire sønner. Zino og hans familie flygtede i 1911 fra tumulten i det russiske imperium og bosatte sig i Geneva, Schweiz; året senere åbnede de en tobak butik midt i byen.
Da Zino blev voksen rejste han blandt andet rundt i Sydamerika for at lære så meget som muligt om tobak. Turen sluttede i Cuba, hvor Zino arbejdede på en plantage, og i den sammenhæng kom til at stå ansigt til ansigt med cigaren over alle cigarer: den cubanske. De cubanske cigarer skulle senere vise sig at være en stor grund til, at Davidoff i dag klarer sig så godt.

Davidoff parfume – til både mænd og kvinder
Nu hvor du er kommet den lange vej fra Google, Facebook eller en anden venlig kilde, skal du selvfølgelig ikke snydes for et godt udvalg af Davidoff parfumer. Her i Duftladen har vi valgt at tilbyde parfumer fra Davidoff til både mænd og kvinder – så du har mulighed for selvforkælelse, eller hvis du er i gavehumør, at give en parfume til en du holder af.
Det kunne for eksempel være denne lækre Davidoff Champion til mænd, som indeholder en række friske citrus noter, eller hvad med denne Davidoff Zino, som blev lanceret helt tilbage i 1988 (der findes ikke mange parfumer som overlever i så mange år). Zino er uden tvivl en kompromisløs klassiker, der har en maskulin og dominerende duft. Parfumen indeholder noter af palisander, lavendel, vanilje og salvie.