DKNY

Sorter faldende

5 vare(r)

Sorter faldende

5 vare(r)

DKNY Parfume
Skal du bruge en indbydende DKNY parfume som gaveidé, til dig selv, eller til en du holder af?
Hvad end du skal bruge parfumen til, har vi her på siden en masse DKNY parfumer at vælge mellem. Vi har parfumer til både mænd i kvinder, i den karakteristiske æbleform samt andre former og størrelser.
Hvis du er interesseret i at vide mere om DKNY og deres historie, skal du blot læse med.

Historien bag DKNY
Donna Karen International Inc. – bedre kendt som DKNY – er navnet på et New York-baseret modehus, der specialiserer sig i modeprodukter til både mænd og kvinder. I forhold til andre modehuse er DKNY en relativ ny spiller på markedet, da virksomheden kun har eksisteret siden 1984.
Kvinden bag DKNY er ikke overraskende Donna Karen, der tidligere har arbejdet som chefdesigner i 10 år hos Anne Klein. DKNY – som er inspireret af Donnas datter – blev skabt som et alternativt og billigere modemærke til en yngre målgruppe; en kollektion som ville gå godt i spænd med en tidligere kollektion af Donna Karen.
DKNY parfume var først tilgængelig i 1992, og virksomheden har siden da haft rigtig stor succes med deres parfumer. I dag kan man finde DKNY butikker rundt omkring i verden, blandt andet i Hong Kong, Shanghai, Canada, Dubai og også en enkelt butik i lille Danmark.
DKNY parfume til kvinder og mænd
Her i Duftladen har vi et stort udvalg af DKNY parfume til begge køn. Parfumen med den karakteristiske æbleform har nogle fantastiske dufte, som bringer minder frem om forår og blomsterenge. Selvom DKNY er glade for æbler, har de også lavet parfumer i andre skikkelser, som for eksempel denne DKNY Energising til kvinder.
Hvis du er på jagt efter en virkelig unik parfumebeholder, bør du kigge med her. DKNY Golden Delicious ligner mere et dyrt smykke fra middelalderen – hvis man lige fjerner DKNY logoet – end det ligner en parfume. Man lægger virkelig mærke til, hvor meget tid der bliver lagt i hver eneste parfumebeholder, og sådan en her parfume vil uden tvivl pynte i de fleste kvindehjem – der bliver i hvert fald lagt mærke til det! Og så gør det jo ikke noget, at parfumen så også dufter himmelsk
Hvis du leder efter en bestemt DKNY parfume, men ikke kan finde den her på siden, er du velkommen til at kontakte os. Vi får løbende nye produkter på lager, så skriv endelig, hvis du har en forespørgsel.