Hugo Boss

Sorter faldende

10 vare(r)

Sorter faldende

10 vare(r)

Hvis du går ind i en tilfældig butik, som sælger deodoranter, parfume og lignende, vil du i 90% af tilfældene finde Hugo Boss på hylden.
Det populære tyske brand har vist sig at være en succes hos kunder rundt omkring i verden, hvor især duftene til begge køn har vist sig at være utrolig populære.

Hvem er Hugo Boss?
Hvem er så denne Hugo Boss? Navnet Hugo Boss stammer fra grundlæggeren af virksomheden – som også er tilfældet med de fleste andre modehuse. Vi skal helt tilbage til tiden før det Tyskland vi kender i dag blev til, for tyske Hugo voksede nemlig op i Metzingen, 1885, i Kongeriget Württemberg.

Som det var tilfældet dengang, var Hugo blot en af mange børn. Han voksede op som den yngste af fem børn, og havde hvad der dengang var en normal barndom. Da han blev teenager gik han i praktik hos en lokal købmand, efterfulgt af en 2-årig militærtjeneste og et job på et væveri. Da Hugos forældre var ved at blive gamle, var der brug for nye kræfter i familiens lingeributik, så Hugo tog roret og kørte butikken i 1908. I samme år blev han gift med Anna Katharina Freysinger, og 6 år senere tog han del i 1. verdenskrig.

Vi skal helt frem til 1923 før Hugo oprettede hans eget tøjfirma, der startede ud med at sælge trøjer, jakker, arbejdstøj, sportstøj og regnfrakker.

I dag har Hugo Boss koncernen næsten 10.000 ansatte rundt omkring i verden. Hvad der startede ud med at være et par enkelte kategorier inden for tøj, har senere udviklet sig til accessories, sportsudstyr og selvfølgelig parfumer.

Hugo Boss parfume i Duftladen
Her i Duftladen har vi et bredt sortiment af lækre Hugo Boss parfumer – til både ham og hende.

Kunne vi for eksempel friste dig med denne klassiske Hugo Boss – Boss in Motion til mænd. Parfumen indeholder basilikum, tør pink peber og moskus. Den er bedst egnet til dagsbrug, når du enten er på arbejde, sammen med venner, eller hvis du har ærinder rundt omkring i byen som skal nås. Parfumen er af høj kvalitet, men er samtidig påsat en overkommelig pris, hvilket gør den velegnet som gaveidé.

Er du i stedet på jagt efter en Hugo Boss parfume til kvinder, har vi denne skønne Hugo Boss Pour Femme, der er sort som natten og meget elegant. Parfumens er som et frisk pust selvtillid til brugeren, og den vil med sin fornemme blanding af fersken, hvide blomster, violet og jasmin, uden tvivl være et hit hos de fleste kvinder.