Marc Jacobs

Sorter faldende

2 vare(r)

Sorter faldende

2 vare(r)

Marc Jacobs parfume
Er du på jagt efter en Marc Jacobs parfume?
Her i Duftladen er vi rigtig glade for Marc Jacobs, som altid formår at kombinere unikke dufte med kreative design. Vanen tro stræber vi efter at have markedets bedste priser, så du kan roligt stole på, at du kan finde din næste Marc Jacobs parfume her, til en rigtig god pris. Her på siden kan du læse om vores nuværende produkter og om historien bag Marc Jacobs.
Hvem er Marc Jacobs? Manden bag virksomheden af samme navn er en amerikansk modedesigner, som tidligere har arbejdet i det internationale modehus Louis Vuitton.
Marc Jacobs var allerede som 15-årig på vej ind i modebranchen. Dengang arbejdede han som ungarbejder hos Charivari, en nu uddød tøjbutik i New York. Under opholdet hos Charivari designede og solgte Marc hans første serie af håndstrikkede sweaters, og han designede også sin første kollektion for Reuben Thomas, Inc. Efter at have fået smag for succes valgte den unge Jacobs at starte en virksomhed ved navn Jacobs Duffy Designs Inc. sammen med hans forretningspartner Robert Duffy.
Vi skruer tiden frem til 1986, hvor Jacobs – med opbakning fra Onward Kashiyama USA Inc. – udgiver sin første kollektion i sit eget navn. Året senere blev han skrevet ind i historiebøgerne som den yngste designer til nogensinde at modtage ”New Fashion Talent” prisen. Siden da har Marcs karriere kun gået en vej – fremad. I dag er han som sagt ejer af virksomheden med det samme navn, og han har siden hans start i modebranchen som 15-årig skabt utallige kollektioner i mange forskellige stilarter. Indtil for nyligt arbejde Marc hos Louis Vuitton, men han besluttede i Oktober 2013 at forlade modegiganten, for i stedet at fokusere 100% på egen virksomhed.
Nedenfor kan du læse mere om de Marc Jacobs parfumer og andre produkter du kan finde her i Duftladen Marc Jacobs her i butikken I skrivende stund kan vi tilbyde fans af Marc Jacobs parfume denne nuttede parfume til kvinder, der ligesom størstedelen af andre Marc Jacobs produkter, er klædt i et finurligt og sjovt design. Parfumen består af en blanding af dufte fra forskellige blomster, med aroma fra kokos, vanilje, jasmin, røde bær sensuel moskus og kaprifolier. Til herrerne har vi denne Marc Jacobs Bang After Shave til mænd, der udkom i 2010. Den har en god maskulin duft af sort, hvid og pink peber, som er krydret med noter fra træ.