Hvad er Ageras?

Ageras er navnet på et dansk firma – Ageras A/S. Hvis vi ser på navnets oprindelse, er der mest enighed om, at AGERA betyder “at tage action” eller at “have kontrol”. Og det er nok den betydning, der er baggrunden for valget af navnet for firmaet. Men hvad laver Ageras så? Det ser vi på i denne artikel.

Stiftelsen af Ageras

I 2012 blev firmaet etableret af I 2012 blev Ageras stiftet af Rico Andersen og Martin Hegelund, med støtte fra serieiværksætter Martin Thorborg. Faktisk var navnet dengang Agera – altså uden “s”. Forretningsgrundlaget dengang var faktisk at binde udbydere af services til private sammen med købere. Det kunne være rengøring, havearbejde og deslige.

Der var masser af under til det, men der var reelt ingen indtjening, og det fik de unge iværksættere til at gå i tænkeboks.

Advokater, bogholdere og revisorer

Ud af tænkeboksen kom der en viden om, at de mest ugennemskuelige markeder for køberne var de tre ovennævnte. Udbuddet var og er enormt, og alle lovpriser egne services. Men hvem passer til hvem – det var det store spørgsmål, som Agera satte sig for at løse.

Dermed var grundlaget for det nuværende Ageras A/S skabt. Der er en god og inspirerende historie om det forløb i Ageras her.

Bonusinfo: Vidste du, at forløberen for Ageras A/S hed Faadetgjort.dk?

Med det nye og væsentligt mere fokuserede marked gik det pludselig stærkt. Omsætningen steg – og nu tjente man penge i selskabet. Faktisk så mange, at de tidligere optagne lån kunne tilbagebetales på kort tid.

Hvad kan Ageras i dag?

Her bliver det spændende, for ikke blot er Ageras en portal, hvor man som søgende med få klik kan komme i kontakt med og få tilbud fra egnede revisorer, bogholdere og advokater i stedet for at skulle afsøge markedet selv og “kysse mange frøer” undervejs – der er i den grad tilføjet ting og sager til Ageras:

  • Ageras har opkøbt JUF.DK
  • I foråret opkøbte Investcorp en stor del af Ageras, så der nu er milliarder bag firmaet
  • I august opkøbte Ageras regnskabsprogrammet Billy
  • Og for at det ikke skal være løgn: I juni 2020 købte Ageras et hollandsk regnskabsprogram

Det er i øvrigt værd at nævne, at Ageras via det seneste opkøb fik den hollandske storbank Rabo med i ejerkredsen. Det betyder, at Ageras ikke blot er portalen – men også er leverandør af eminente regnskabsprogrammer til reelt alle størrelser af virksomheder.

Er Ageras en god tjeneste at bruge?

Her må vi alene ty til de anmeldelser, andre har givet af virksomheden, da vi ikke selv har haft behovet for at benytte Ageras A/S. Man kan dog udlede, at tjenesten og servicen er ikke blot populær men også effektiv. Se for eksempel Ageras anmeldt på Trustpilot:

Det er faktisk en yderst imponerede score! Lad os opsummere:

Hvad kan Ageras?

Finde de bedste egnede udbydere af revision, bogholderi og advokattjenester baseret på få oplysninger.

Hvad koster det at bruge Ageras?

Det er gratis for alle at bruge Ageras til at finde udbydere. Det er udbyderne, der betaler for at få muligheden for at afgive tilbud.

Hvor hører Ageras til?

Hovedkontoret er i København, men firmaet har afdelinger i Stockholm, Oslo, Amsterdam, München og Philadelphia (USA).