Juleshopping i London

Sidste år – på denne tid – var jeg i London. Det var sådan en 4-dages tur, hvor jeg tog afsted fredag morgen og kom tilbage mandag aften. Og det var en fantastisk tur. Jeg fik købt alle de julegaver, jeg skulle – og en del julepynt. Jeg kan godt lide de engelske juletraditioner. Selvom man godt kan købe nytårs knallerter i Danmark, så er jeg bare vild med udvalget, de har i England. Så der kom også ’jule knallerter’ med hjem i kufferten.

Billige rejser

Jeg havde fundet et par flybilletter til London på Rejsepriser.dk. Jeg købte en til min datter på 16 og en til mig selv. Vi sagde på gensyn til min mand og søn. Vi skulle nyde sådan en mor-datter weekend med mode, indkøb og god samvittighed over at efterlade drengene derhjemme. De har sikkert også nydt nogle dage sammen uden os.

Nem at have med

Min datter var utroligt dejlig at have med. Hun var sød og havde en masse ideer til, hvad vi skulle købe til mændene derhjemme. Måske ikke de mest originale idéer, men alligevel en god kilde til inspiration til gaver til andre derhjemme. Vi brugte timevis på at se på sixpences og forskellige sæt skak. Vi gik på nogle af de smarte cafeer – og naturligvis var vi også på The British Museum. Min datter er meget optaget af historie, så det var en kæmpe oplevelse for hende. Jeg nød at vise hende London, som jeg elsker.
På vejen tilbage sad vi stille i flyet. Hun glædede sig til at komme hjem, men var også lidt ked af, at opholdet havde været så kort. Hun spurgte faktisk, om vi kunne tage af sted igen i foråret.

Det lovede jeg hende, at vi kunne, hvis vi kunne finde billige flybilletter der til. Desværre nåede vi ikke at komme afsted i år, fordi vi jo alle kom ind i krisen med corona.