Lån eller studiejob

lån penge online
Efter jeg startede på 4. semester, kom jeg simpelthen i et dilemma; Skulle jeg optage et såkaldt kviklån til studerende, eller skulle jeg søge et studiejob! Der var fordele og ulemper ved begge muligheder, men jeg må ærligt indrømme, at kviklån til studerende var det bedste valg, læs hvorfor.

Hvorfor at jeg som studerende hellere ville optage et kviklån, kan jeg sagtens sige. Jeg er ikke den skarpeste kniv i skuffen så at sige, så for at kunne følge med skulle jeg virkelig hænge i.

Fik jeg et job i det lokale supermarked, ville jeg af indlysende årsager ikke kunne studere i det tidsrum. Det ville derfor være meget farligt for mig at springe på et studiejob, da det ville gå ud over lektierne.

Billige lån under studietiden

Omvendt, hvis jeg tog et billigt lån under min studietid, så kunne jeg dedikere al min tid til lektierne. Det bedste af det hele var, at det faktisk var ganske billigt at optage lån som studerende. Rent faktisk var flere af lånene sågar gratis og rentefri i den første periode, så det var vildt fedt.

Man kan jo sagtens tro, at når man er ung og går i skole, så vil renterne være endnu højere, men det er ikke tilfældet. Renterne og gebyrerne er helt ens, hvad enten du er studerende, eller du har et fast arbejde med en god løn.

Derudover er det jo super fedt, at jeg heller ikke skulle stille sikkerhed for lånet. Lån til studerende i banken krævede de, at jeg skulle stille sikkerhed eller pant, hvilket jeg ikke kunne. Jeg ejede jo ikke noget af værdi, og mine forældre ville ikke stå som kautionister, så jeg fik afslag på et bank lån til studerende.

Krav til forbrugslån til studerende

Jeg har læst en del op på disse forbrugslån til studerende, og kravene er godt nok meget lempelige. Du skal være fyldt 18 år, og du må ikke stå registreret i RKI, og det er faktisk det.

Naturligvis skal du ikke bare gå ud at låne penge bare fordi, det er nemt, og du som ung og studerende vil have lidt ekstra lommepenge. Optag et forbrugslån til studerende hvis du virkelig har brug for det, og det vil gavne dine studier.

Hvor hurtigt kan man få et lån?

Hovedparten af de långivere, du finder her på Smart Lån, svarer på mellem et par minutter og op til en time. Enkelte tager lidt længere tid. Jo mere grundigt du udfylder din ansøgning om et lån – jo hurtigere får du svar. Et godt sted for lån penge nu er her hos Smart Lån DK

Kan alle tage et lån online?

I store træk ja. Der er dog nogle krav, der skal være opfyldte hos langt de fleste långivere. Det er for eksempel alder. Ingen under 18 år kan tage et lån, da man ikke er underskriftsberettiget før. De fleste lån kræver også dansk statsborgerskab – nogle få kun fast bopæl i Danmark. Du kan se en liste over alle online lån her.

Hvordan låner man online?

Det er såre simpelt. Du starter med at finde det lån, du er interesseret i ved at klikke her – og så udfylder du ansøgningen og venter. I løbet af minutter har du svar, og pengene har du på din konto senest næste bankdag!

Hvad koster det at låne på nettet?

Det afhænger helt og aldeles af din kreditværdighed, lånets størrelse og – ikke mindst – løbetiden. Der er flere af långiverne, der tilbyder første lån gratis, hvis du er ny kunde, og der er tale om et mindre beløb, se oversigten. Større lån koster typisk fra omkring 6% i rente og opefter.

Kan man låne trods RKI?

Det trælse svar er: Nej! Og du skal lade være med at prøve, for hvis du skulle finde et lånefirma, der vil låne penge ud trods RKI, kan du være helt sikker på, at du kommer til at betale helt absurd høje renter! Lad være med at komme i RKI – det er ganske enkelt frygteligt besværligt, hvis du ender der.

Kilde: Billige Kviklån Danmark