Hårfri med Gillette

Der er efterhånden utallige metoder til at fjerne hår på både krop og ansigt. Men hvilken metode skal man så vælge? I en tid hvor de fleste af os har travlt og hvor alt gerne skal ordnes på den halve tid, er Gillette din ven i nøden, når du hurtigt vil være hårfri. Med Gillette har du en lang række eksperter i ryggen, der ved alt om, hvordan du opnår den bedste barbering uanset om du er mand eller kvinde. Du kan derfor være sikker på, at opnå et tilfredsstillende resultat ved at vælge barberingsmetoden fra Gillette.

Hårfjerningsprodukter – hvilken metode skal du vælge?

Med barbering kan du blive hårfri, lige når du ønsker. Du skal altså ikke til at bestille tid hos en klinik, der kan fjerne dine hår med laser, hvor du skal ligge i en time og vente på at behandleren er færdig med at behandle det område, hvor du ikke ønsker at have hår. Du undgår også alt bøvlet, der ligger bag opvarmet voks, hvor huden først skal være ren og tør, derefter skal voksen varmes op og først herefter kan du give dig i kast med at vokse. Behandlinger som disse kan tage lang tid og skal oftest planlægges. Alt dette undgår du med en skraber. Det eneste du egentlig skal sørge for er, at have et skarpt barberblad og måske en barberskum, hvis du er til det og voila, du er klar til at fjerne hår.

Fjern hår når du vil med med Gillette

Vil du gerne være hårfri hver dag og dermed undgå de perioder, hvor du skal lade hårene vokse ud, som du eksempelvis skal gøre, hvis hårene skal fjernes med voks eller sukker (den såkaldte sugaring metode) så er det den gode gamle skraber du skal have fat i. En skraber fejler aldrig og vælger du skrabere og tilhørende produkter fra Gillette, vil du opleve at din barbering vil nå nye højder. Uanset hudtype og hårvækst, så har Gillette udviklet skønne produkter, der uden tvivl vil gøre din hverdag lettere og din hud 100% glat og lækker.

Gillette til kvinder

Gillette har et hav af skønne skrabere hvor designet, antal af barberblade og komforten varierer, så du kan finde den skraber, der ligger bedst i hånden på dig og som du føler, giver det bedste resultat, så du kan gå selvsikker ud ad døren. Gillettes fantastiske Venus varianter til kvinder kan fås med de top populære sæbebarer, der er med til at give smørelse til huden, så den forbliver hydreret under og efter barberingen, hvilket i sig selv er en skøn fornemmelse. Sæbebarrerne kaster en skøn duft efter sig, som alle kvinder vil nyde godt af.

Skrabere til mænd fra Gillette

Hvad angår mænd, har Gillette naturligvis også skabt mange skønne varianter, som passer til enhver mand, så han altid kan opnå en tæt barbering. Nogle af Gillettes absolut bestsellere er produkterne fra de to serier Fusion og Mach3, som er elsket af mænd verden over. Forkæl dig selv med en skraber af højeste kvalitet og oplev, hvor let og behagelig en barbering egentlig kan føles.

Får du lyst til at svinge skraberen for at mærke den bløde og glatte fornemmelse efter en barbering, så hop ind forbi Luxplus og find et skønt udvalg af Gillette til rigtig gode priser. Efter at have prøvet de skønne varianter vil du helt sikkert ikke gå tilbage til andre hårfjerningsmetoder.