Massage mod rygsmerter

Massage i Valby

Det er ikke så længe siden, at du oplevede det for første gang. Rygsmerterne. Det var et chok for dig at kunne mærke, at det bare gjorde så ondt at stå ud af sengen den morgen. Det var som om, at hele rygsøjlen havde forvredet sig. Det havde den nu ikke. Du kom ud af sengen – og efter lidt forsigtig gang rundt i din bolig fortog smerten sig. Du kom i gang med dagen. Du glemte smerten. Men så skete det igen. Du gik forsigtigt rundt i boligen, imens du ømmede dig på ryggen. Smerten fortog sig.

Ny madras måske

Du begyndte at overveje, om du mon skulle anskaffe dig en ny madras til sengen. Der er jo noget galt. Men som dagen gik, forsvandt smerterne igen. Du havde dog besluttet dig for at gå til lægen. Der er jo en smerte, som er uforklarlig. Hos lægen blev du grundigt undersøgt. Du fik også taget et røgten billede af din ryg. Der var ikke nogen brud. Der var faktisk intet at se på billedet. Lægen konkluderede derfor, at det må være noget muskulært, der fremkalder smerterne. I fik en snak om gymnastik og løb. Lidt træning laver du jo. Det har du altid gjort. Men kan det være grunden til, at smerterne fremkommer nu? I talte om arbejdsstillingen på jobbet. Her var der måske en kilde til smerten. Og ja, det viste sig faktisk, at du ikke sidder korrekt foran din skærm. Du fik nogle anvisninger på, hvordan du skal sidde, når du arbejder. Du fik også en henvisning til en fysioterapeut, som eventuelt kunne hjælpe dig med smerterne, hvis de fremkommer igen.

Smerterne kom igen

Smerterne kom tilbage. Og du havde ellers gjort meget ud af at sidde korrekt. Måske var musklerne blevet overanstrengte af alle dine indsatser for at sidde korrekt? Du bad en kollega om at hjælpe dig. Gør du noget forkert. Hun så på dig, når du indstillede kontorstolen. Pludselig sagde hun, at du sidder totalt skævt. Du sidder og falder sammen i højre side af taljen. Som om du er ved at falde til højre. Det forskrækkede dig. Du kontaktede lægen igen. Han kunne godt se problemet nu. Det var virkelig som om, at du sad og trak højre hofte op imod taljen. Han sendte dig til fysioterapeuten, som han allerede havde givet dig en henvisning til. Det var en god fysioterapeut, som dog havde meget travlt. Men han begyndte en behandling, hvor du fik nogle øvelser, så du kan styrke muskelsættene ved taljen. Samtidigt anbefalede han, at du får noget massage. Det vil lette på de ømme muskler, der skal have hvile imellem de lidt hårde behandlinger.

Professionel massage var løsningen

Derfor fandt du en klinik, der tilbyder massage i København ude i Valby, så du ikke skal rejse så langt. Det er en særlig klinik, der specialiserer sig i massage til mennesker med sportsskader. Du har allerede fået massage på klinikken i København. Du så også en del berømte sportsfolk, imens du ventede på, at det blev din tur. Massagen hjælper dine muskler til at blive bløde og dermed lade blodet strømme igennem sig, så du nemmere kan udføre øvelserne, som fysioterapeuten giver dig. Og de har en hjemmeside målrettet dem, der er i København men ikke taler dansk: Copenhagen Massage