Vi byggede nyt sommerhus

I har haft en skøn, fantastisk og vidunderlig sommer. Det har været en hel ny erfaring for jer. Det var planen, at I skulle bo i sommerhuset i de 3 uger, hvor I havde ferie. Men opholdet er blevet forlænget på ubestemt tid. Der skete jo det, at I fik bygget jeres sommerhus, så det blev færdigt lige inden sommerferien startede. I var indstillet på at skulle rydde op efter håndværkerne. De kan jo godt have en tendens til at efterlade sig noget byggerod. Men nej, der var ikke noget med byggerod eller efterladenskaber, der skulle til genbrugsstationen.

Gøre det til vores

I kunne koncentrere jer om at gøre det nye sommerhus til jeres: Indkøb af møbler, billeder på væggene, køkkengrej mv. Og det var skønt. Bare at gå og falde til i sommerhuset. Nyde at kunne plante nogle bærbuske i haven. Sørge for at anlægge en lille have med krydderurter og bare være for sig selv. Der er jo meget langt til naboerne. Efter de første 3 uger i jeres sommerhus var det så lidt overvældende at skulle tilbage til arbejde og byen. I havde ligesom vænnet jer til stilheden. Det her med at man kan høre fuglene og vinden er jo ganske dejligt. Det giver ligesom en indre ro. Det er afstressende.

Pendler frem og tilbage

I besluttede derfor at forsøge at pendle imellem det nye sommerhus og jobsene inde i byen. Først blev I enige om at prøve i tre dage. Det udviklede sig til endnu en uge. I kunne faktisk køre ind til den nærmeste togstation og tage toget ind til byen, uden at turen faktisk tog ret meget mere tid. Måske skulle I rejse i 5 minutter længere – hver vej. Ok, den første dag kom I for sent afsted til toget. Men det skyldtes, at I simpelthen ikke kunne komme ud af fjerene. Aftenen før var jo blevet brugt på terrassen. Med snak og planlægning af næste længere ophold i sommerhuset.

Nu har I så boet i sommerhuset i snart 8 uger. Og det går fint med at pendle til og fra arbejde. Kollegaerne har indstillet sig på, at I hver især fortæller dem, at I stadig bor i et nyt sommerhus, som bare er skønt. Faktisk er kollegaerne lidt trætte af at høre om fuglekvidder, eller at se, at I uploader billeder af små dyr, der besøger jeres have om aftenen – på Facebook. Ok, de kan virkeligt godt forstå, at I er glade for at jeres nye sommerhus er lækkert at bo i – og I kan godt mærke, at der er nogle af kollegaerne, der overvejer at kaste sig ud i et lignende projekt.

Hvordan byggede I nyt sommerhus?

I får faktisk mange spørgsmål vedrørende købet af sommerhusgrunden, og hvordan I fik klaret at bygge et nyt sommerhus på grunden. I fortæller dem gerne om den proces, I har været igennem. I forklarer også om økonomien i hele projektet.
Indtil videre har I besluttet, at sommerhuset skal bruges mest muligt. Måske rykker I først tilbage til byen igen i løbet af september. Derefter vil I naturligvis komme i sommerhuset i kortere perioder.