Til Jylland!

Det er mit valg. Så alle mine søskende kan forsøge at tale mig fra det. De får ikke held til det. Københavnere. Alle sammen. Jeg har valgt at flytte til Jylland. Jeg vil væk fra storbyen. Jeg vil væk fra dårlige minder og erfaringer. Fred er det, jeg har brug for. Og jeg tror, at jeg kan finde den indre fred i Jylland. Derfor har jeg købt et hus på landet. Lidt uden for Hobro.

Et fint hus

Det er et fint hus. Der skal laves nogle forbedringer i køkkenet og på badeværelset, men prisen var til at forhandle på plads, så jeg også for råd til at lave de forbedringer, jeg mener, er nødvendige. Til maj skal jeg overtage huset. Der er en del jord ved ejendommen, og det har jeg fået lejet ud til en hestegal familie. – Dvs. mine fremtidige naboer. De er søde og har sagt, at de gerne vil vise mig alt, om deres heste (Jeg er bange for heste.) når jeg er flyttet ind, og er kommet godt i stand i mine nye omgivelser. Sødt af dem. Men de får mig altså ikke i sadlen. Jeg har prøvet det én gang. Som barn. 12 år gammel. Det var min drøm at ride. Men da jeg sad på hesten, og kunne mærke dens kræfter, blev jeg bange. Så jeg ved godt, at man skal passe på, når man praler med, at ens bil har så og så mange hestekræfter.

Århusiansk flyttefirma tak

Men altså, her i begyndelsen af marts måned er jeg så ved at planlægge de næste par måneder. Jeg skal have ordnet tusindvis af ting. Flytte adresse, give besked i banken, gå på NemID og så skal jeg jo også have gjort det essentielle: Jeg skal have fundet et flyttefirma i Aarhus, som kender området, men som også kan komme til København og hente alle mine ting uden at fare vild i Storkøbenhavn.

Jeg har dårlig erfaring med københavnske flyttefirmaer, der siger, at de kan klare alt. Det kan de ikke. Og det er forståeligt nok. Ingen ved, hvor den lille gyde, jeg bor i på Vesterbro, ligger.
Sidst jeg flyttede, havde jeg vognmanden i telefonen i en halv time, inden han forstod, hvor gyden ligger. Da han endelig ankom, var han sur og arrogant. Ikke sjov at arbejde sammen med.
Så denne gang, hvor jeg skal flytte, skal det være et firma fra det sted, hvor jeg skal flytte til.

Ikke fare vild

Ikke fordi de københavnske flyttefirmaer er dårlige, jeg vil bare helst ikke have, at flyttebilen med alle mine ting farer vild. Og Hobro kender jeg faktisk ikke så godt endnu. Derfor bliver det en, der kender lokalområdet, som skal varetage flytningen for mig. Og jeg tænker, det er godt, hvis de også tilbyder opbevaring som her: https://hmsdanmark.dk/opbevaring/hms-self-storage-aarhus-self-storagerum

Det skal gå tjept

Fordi? Jo, fordi, når jeg flytter, så skal det gå hurtigt. Jeg gider ikke det her med at skulle sove på en luftmadras i 2 dage, førend min seng er sat op. Det at flytte møblerne og få dem sat op kan tage flere dage. Men hvis det er effektive flyttefolk fra et velorganiseret flyttefirma, så går det som regel hurtigt. Tro mig. Jeg har flyttet mere end 10 gange i mit liv!