Billigt webhotel og webhosting

billigt webhotel og webhosting

Pengeguru.dk er et sammenligningssite for billige webhoteller, hosting og domæner til det danske marked. Pengeguru.dk ´s produkter henvender sig både til privatkunder og erhvervskunder og er i stigende udvikling siden starten i 2015.

Pengeguru.dk adskiller sig fra andre webhotel leverandører ved, at Pengeguru.dk tilbyder billig og stabil hosting ud fra kundens egne behov. Kunden skal kun betale for hvad han har brug for og ikke mere.

Byg dit eget webhotel

Pengeguru.dk tilbyder som en af de få i Danmark dit eget “byg selv” webhotel og dermed bestemmer kunden suverænt selv sit behov. Pengeguru.dk´s vision har lige fra starten af været, at tilbyde et brugervenligt og simpelt produkt til den professionelle såvel som den nystartede indenfor hjemmesideplads og hosting.

Pengeguru.dk hoster kun på den bedste hardware. Pengeguru.dk anvender alene DELL 200 servere og ligger på 10 Gbit linie i sikre omgivelser i Danmark. Pengeguru.dk ´s mest sælgende produkt er SPAMWALL som tager 98% af alle spammail INDEN de når kundens mailprogram. Pengeguru.dk hoster kun på Windows Server 2008. Hos Pengeguru.dk kan kunden vælge at prøve i 30 dage før man behøver at beslutte sig.

Når de 30 dage er gået kontaktes man med en forespørgsel om dette er noget man ønsker at fortsætte med.En eventuel domæneregistrering/flytning er enkeltstående. Hvis man fortsætter hos Pengeguru.dk er domæneregistrering/flytning GRATIS.

Ønsker man at afbryde samarbejdet slettes kundens indhold på serveren og man hører ikke mere fra Pengeguru.dk. Har kunden valgt at registrere et domæne i samme moment som de 30 dages gratis prøveperiode, er domænet kundens og det mistes ikke selvom kunden ikke ønsker at fortsætte hos efterfølgende.

Kilde: Pengeguru.dk – webhotel og webhosting