Det bedste til børnene

Uf. Det er virkeligt blevet koldt. Vi er lige kommet hjem fra børnehaven. Jeg har haft den lille 3 årige med på cyklen, og det var lidt tungt at køre hjem, også med den 4 årige. Men det gik. Jeg kan bare mærke, at fugten og kulden virkeligt er trængt igennem mig. Heldigvis ser det ikke ud til, at de to små fryser. Den lille ser faktisk ud, som om hun sveder lidt, sådan som hun ligger der med sin fine hue, sin flyverdragt og vanter på. Den store er lidt rød om næsen. Jeg håber, det bare er kulden, og ikke en forkølelse, der er på vej.

Mor kan alt

På en eller anden måde får jeg læsset børn og indkøb af cyklen og bakset den på plads. Og så op i lejligheden og lave varm kakao til den store og sørge for, at den lille har det fint. Hun sover trygt. Hvis hun kan blive ved med det i en times tid mere, vil det være super.
På vej op ad trappen opdager jeg, at vi har tabt hendes hue et eller andet sted. Jeg bander stille for mig selv. Jeg orker ikke at gå ned og lede efter den i mørket. Det regner. Nej, hvis jeg finder den i morgen, så vil jeg selvfølgelig huske at samle den op.

Huer fra Petit Flora

Jeg har heldigvis flere huer til børn på lager. Vi bruger mange af dem. Og min mor er rigtig sød til at strikke. Jeg ved godt, at jeg burde finde huen, vi tabte. Men når man arbejder, er mor til 2 små børn og har en mand, der aldrig er hjemme, så har det ikke prioritet at lede efter en tabt vante eller hue. Det, der har prioritet, er, at børnene har det godt, og er raske. Resten kommer i næste række. Sådan er det. At I bare ved det! Og vi er så lykkelige for denne webshop: https://www.petitflora.dk/