Det bedste til heste

horse, barn, nature

Som hesteejer vil du naturligvis have det bedste. Det er der ikke nogen som helst tvivl om. Hesten er omdrejningspunktet i dit liv. Ridningen betyder meget for dig. Og det handler ikke kun om motion. Jo, det er en elitær sport. Det er dyrt at holde hest. Derfor skal det også være det bedste, du får for dine penge. Hesten skal opstaldes. Og her er et punkt, hvor alle hesteejere er meget kritiske: De besøger altid stalden, hvor hesten måske skal bo, inden de beslutter sig for at ja, den skal bo dér. Og hvad kigger hesteejerne så på, når de besøger stalden?

Boksen er vigtig – og vinduerne

Ja, en af de første ting er selvfølgelig hesteboksen, som dyret skal stå i. Det skal helst være en stor boks med godt lys og god ventilation. Det er ikke altid, at hestenes bokse har vinduer, der kan åbnes. Det er et minus på hesteejerens liste. Så: Skal du renovere en hestestald, så sørg for at få sat nogle gode og sikre staldvinduer og stalddøre i den. Du kan sagtens få billige staldvinduer og stalddøre, som både er sikre og pæne at se på.
En anden ting, som hesteejere kigger på i stalden, er adgang til saddelrum og foderrum. Her er der ofte krav til forbedring. Foderrummet skal være rent. Ellers kan der komme skadedyr. Saddelrummet skal være ryddeligt og funktionelt.

I Sverige er der fokus på stalden

En tredje ting er stemningen i stalden. Er der en god tone? Er der folk fra udlandet, som måske ikke forstår dansk og derfor skal have hjælp? Det kan godt være lidt svært at forklare, at selvom der er anvendt billiga stallfönster och stalldörrar i stalden, så er det vigtigste sikkerheden.

Det kan også være lidt besværligt at tale om økonomien i stalden. Sommetider er det ikke et problem. Men her i vores område, så har vi set eksempler på, at meget rige mennesker nægter at betale udgifterne til opstaldningen til tiden. Vi har forklaret, at vi mener, at det er gode solide hestebokse, vi udlejer. Men ville de betale? De der nordmænd? De har jo en masse oliekroner, så hvorfor vil de ikke betale for billige hestebokser, som det hedder på norsk, til deres tre heste? Det er uforklarligt. De virker ellers som helt normale og betænksomme mennesker. Men udgiften til opstaldningen volder dem problemer. Eller har det noget at gøre med, at de i virkeligheden er i tvivl om, hvad de får for deres penge?

Det hele går op i en højere enhed

Ja, de får jo ikke kun billige hestebokse, de får fodring, udmugning, adgang til fold og undervisning, når de vil. Det skal de forstå. Jo, vores hestebokse er store og lyse. De var da heller ikke helt billige. Men de er de bedste på markedet. Og i længden, så er det lige præcist det, der gør, at de er de billigste hestebokse, du kan leje her i området: God kvalitet, funktionalitet, sikkerhed og pænt design. Kan du som hesteejer ønske dig mere? Det kan du sikkert. Men når det handler om hestens kår, så skal betingelserne i stalden være de bedste. Og det får du her.