Living Proof

Jeg gør meget ud af mit udseende. Jeg skal se godt ud. Min krop skal være smuk. Jeg skal være top fit. Jeg går derfor i fitnesscenteret ofte. Mindst 4 gange om ugen. Hvis jeg har tid, så helst hver dag. Men det når jeg ikke. Når jeg kigger i min planner, kan jeg se, at jeg gennemsnitligt er i fitnesscenteret 5 dage om ugen. Det er ok. Selvom det ikke er helt ideelt for mig.

Sund på alle måder

Jeg spiser også sundt. Jeg har i flere år holdt mig til at spise vegetarisk. Men ikke mere, end at jeg godt kan klare et stykke flæskesteg juleaften. Jeg ved, jeg får det lidt dårligt dagen efter. Men min familie gør alt, hvad de kan, for at vi får en hyggelig juleaften sammen, så jeg synes, at jeg også skal gøre mit, for at hyggen og glæden breder sig. Så jeg ofrer mig juleaften og lider dagen efter. Heldigvis har jeg så en undskyldning for ikke at deltage i den traditionelle julefrokost 1. juledag.
Nå, men som tingene står, så gør jeg meget for at se godt ud. Ikke fordi jeg har et kompleks, eller fordi jeg skal på grund af mit job. Jeg gør det, fordi jeg kan lide det. Jeg kan faktisk godt lide at gøre meget for min krop. Det hjælper mig også til at fokusere på mine arbejdsopgaver.

Ikke minimalist

Jeg er bestemt ikke minimalist. Det kunne man ellers godt tro, siden jeg spiser vegetarisk – ja næsten vegansk – og ikke køber smart tøj. Nej, jeg kan godt lide at bruge penge på mig selv. Og jeg kan godt finde på at bruge mange penge på ting, som andre mennesker synes, er unødvendigt dyre.

Styling clay kvalitet

Nu fx den styling clay, jeg købte for nylig. Den er ikke billig. Men den er lige det, jeg gerne vil have, så jeg kan sætte mit hår, lige som jeg vil, inden jeg skal på arbejde om morgenen.
Jeg købte den styling clay, som kommer fra et firma, der hedder Living Proof. Og jeg gjorde det, fordi jeg læste et eller andet sted om, at det firma har en meget videnskabelig tilgang til deres produkter – når de udvikler dem.

Nu er jeg ikke kemiker eller ekspert – nej, jeg er fotograf – så jeg kan ikke helt forklare, hvad det er, de gør. Men det, jeg forstod, er, at de laver undersøgelser over, hvordan de kan styrke hårene og samtidigt beskytte hudens Ph. Noget med molekyler og enzymer og den slags. Hvad ved jeg. Det, som er vigtigt for mig, er, at jeg ved, at jeg ikke får farlige kemikalier i hovedet. Og at produktet virker.

Og tjekket på produktet, som jeg foretager, er altså at købe det og prøve det af i ca. en uge. Hvis jeg stadig er tilfreds med, hvordan produktet virker efter en uges tid så får det et ok på min tjekliste. I denne uge er jeg ved at tjekke Living Proof’s styling clay af. Vi er nået til dag 4, og det er stadig på ok-siden.

Jeg fandt det i øvrigt her.