Små fodboldtosser

Vores drenge er virkeligt kommet ind i kampen. De smider om sig med navne som Messi, Ronaldo, og Pelé. Og der bliver printet klubflag ud fra Manchester United, Barcelona og en hel del andre klubber rundt om i verden. De er fodboldgale. Virkeligt. Der går ikke en lørdag eftermiddag, hvor vi ikke hører dem skrige af glæde, når der bliver scoret. Det må være deres far, der har givet dem det gen. Han er også fodboldgal. De kan faktisk godt finde på at sidde sammen i flere timer og se fodbold i fjernsynet.

Ambivalent

Jeg har sådan et lidt mærkeligt forhold til fodbold. Jeg kunne faktisk godt lide at spille det, da jeg var lille. Jeg kom faktisk på pigeholdet. Det var også der, jeg mødte min mand, første gang. Men jeg hader altså at se på det i fjernsynet. Det er for kedeligt. Det er jo ikke altid et hurtigt spil.  Jeg kan godt lide hurtige spil. Måske er det derfor, at jeg begyndte at spille håndbold i stedet for fodbold. Men drengene i min familie – alle tre – er altså vilde med det. Jeg har tit sendt dem ud i haven for at spille fodbold, når jeg har været træt af at høre på dem diskutere, om der var offside eller ej. Nu har jeg så tænkt mig, at jeg vil overraske mændene i mit liv med noget udstyr til deres passion. I det mindste de to små mænd i mit liv.

Fodboldmål specielt til haven

Jeg har ikke sagt noget til min mand om det. Men jeg har faktisk været i byen – og på nettet for at finde et billigt fodboldmål til haven. Og jeg har også købt et. Det bliver leveret på lørdag. Det skulle efter sigende være af ret god kvalitet. Jeg håber, at det er rigtigt. Jeg hader at købe ting til mine børn, som er af dårlig kvalitet. De gange, hvor jeg har gjort det, har jeg fortrudt det efter den halve time, de har brugt det. Der sker altid det, at en eller anden dims går i stykker, og så gider de ikke mere lege med det. Fodboldmålet, som jeg købte så jeg i en stor legetøjsbutik. Ekspedienten kendte godt min mand fra fodboldklubben og sagde, at han (ekspedienten altså) selv har sådan et fodboldmål i haven. Hans store drenge har brugt det i et par år nu, uden at der er sket noget med det. Det fik i det mindste de bedste anbefalinger fra hans side.

En rebounder til fodbold

Han viste mig også en fodbold rebounder. Den var også fin. Men jeg synes, at den nok er for lidt større fodboldspillere end mine børn. De er jo stadig små. 4 og 7 år. Den der fodbold rebounder kan de nok ikke helt ramme endnu. Og få noget sjov ud af. Det må vente til næste år, hvor den lille har haft sin første sæson i fodboldklubben. Så kan han nok håndtere bolden lidt bedre end nu. Lige nu handler det jo bare om at sparke til bolden og ramme det fiktive mål, som den store altid laver om på.