Supreme

Min nevø har fødselsdag på næste lørdag. Han bliver 10, og hans forældre har bestemt, at det skal fejres. Og det er jeg fuldkommen enig med dem i, at det skal. Hans første runde fødselsdag. Han er gammel nok til at forstå, hvad en rund fødselsdag er. Og jeg ved, at han glæder sig til festen. Vi bliver 8. Min søsters familie og min familie. Herhjemme har vi en stor tradition for at holde fødselsdagsfester. Vi gør faktisk mere ud af dem, end vi gør af jul og nytår. Fødselsdage er meget mere personlige. Og minder en meget mere om liv. Synes vi. Min søster er lidt mere traditionel i den sammenhæng. Men en rund fødselsdag – den skal fejres grundigt.

Supreme T-shirt

Mine børn har allerede købt en fødselsdagsgave til deres fætter. Han skal have en supreme t shirt af dem. Han har ønsket sig en. De er ret cool de der t shirts. Der er nogle med nogle superfede motiver på. Så jeg forstår ham godt. At han ønsker sig sådan en t shirt. Men de er ikke så billige. Så begge mine unger har slået sig sammen om at købe sådan en til ham. Selv har jeg søgt omkring på nettet efter en hoodie til ham. Jeg kunne ikke finde en hoodie i den forretning, hvor mine børn har købt t shirten. Så jeg har måttet gå ind på internettet: ”Supreme hoodie børn” for at finde en.

Hoodie?

Det har faktisk været en svær opgave for Google at finde et sted, hvor jeg kan købe en hoodie til børn fra mærket Supreme. Næsten umuligt. Jeg har faktisk kun fundet sådan i genbrug. Og det ved jeg, at hans mor ikke vil sætte pris på. Hun køber aldrig tøj secondhand. Og jeg vil da ikke provokere hende. Så en hoodie bliver det altså ikke til. Men når man farer vild, eller støder ind i forhindringer, så må man finde en omvej. Og det har jeg gjort.

Photo t-shirt fra Supreme

Jeg har nemlig bestilt endnu en supreme photo t-shirt til ham. Med et andet motiv end det som mine børn fandt. Og oven i det, så har jeg købt et par computer klistermærker. Blandt andet et med supreme-logoet på. Så håber jeg, han bliver glad. Og hans mor! T shirten har jeg købt i en større størrelse, så han kan bruge den i længere tid eller glæde sig til, at han bliver stor nok til, at den passer ham. Han er ret spinkelt bygget. Han bliver den cooleste, lille nørd i sin klasse. Ikke nogen tvivl om det. Han er jo en klog, lille dreng. Supergod til matematik og elsker at lege med sin computer.

– Og hvorfor har jeg ikke tænkt på at spørge ham om, hvor han har set, at man kan få hoodies fra Supreme i en størrelse, der kan passe ham? Jeg kunne da godt få pakket det spørgsmål ind på en måde, så han ikke ville få mistanke om, hvilken fødselsdagsgave han får? Det er for sent nu. Vi har købt hans fødselsdagsgaver. Og vi glæder os til at se ham og min søster – også selvom de bærer streetwear.