Tectyl er bedst

For nogle år siden købte jeg en brugt bil. Mekanikeren, som tilså den, inden jeg skrev under på købekontrakten, sagde god for den. Men han sagde også, at jeg skulle have den undervognsbehandlet. Ok, det var da ikke så galt. Så jeg fandt et sted, hvor de sagde, at de godt kunne klare at lave sådan en undervognsbehandling. Jeg købte bilen og kørte direkte fra brugtbilsforhandleren hen til værkstedet. Her beholdt de bilen i et par dage. Jeg hentede den og var glad for min nye bil.

Få et tjek

Mekanikeren, som havde hjulpet mig med købet, havde sagt til mig, at jeg skulle komme og få bilen tjekket, efter at jeg havde kørt cirka 1.000 til 1.500 km. Nu er det sådan, at jeg har ret langt til og fra arbejde, så efter 10 dage, ringede jeg til mekanikeren for at høre, om han havde tid til lige at tjekke min bil. Det havde han, så jeg skulle bare komme, når det passede mig. Fedt.

Næste dag kørte jeg derfor ikke på arbejde tidligt om morgenen. Jeg havde taget fri, fordi jeg ville hen til mekanikeren. Jeg kørte hen til ham, og han bad mig om at vente. Det ville ikke vare så længe. Så jeg købte en kop kaffe og satte mig inde på hans kontor, imens jeg ventede. Der var rodet. Der var papirer overalt. Og kalenderpiger på væggene. Selvfølgelig.! Jeg må indrømme, at jeg følte mig lidt malplaceret derinde på hans kontor. Jeg bed tænderne sammen og satte mig til at SMS’e med en veninde. Jeg skrev til hende, at jeg har fri, og at jeg sidder der i det rodede kontor og venter, imens min bil får et servicetjek. Hun skrev tilbage, at vi skulle ses i eftermiddag over en kop kaffe. Det blev til en eftermiddagsaftale. Hyggeligt at se frem til.

Lettere utålmodig

Der gik nogle timer, og jeg var ved at blive lidt utålmodig. Og sulten. Mekanikeren kom og sagde, at bilen er helt ok. Han spurgte mig, også om jeg havde glemt at få bilen undervognsbehandlet mod rust. Det måtte jeg svare nej til. Han kiggede på mig. Og så sagde han, at de har gjort et usselt job, hvis de har behandlet den imod rust. Jeg spurgte ham om, hvad jeg skulle gøre. Han var lidt chokeret og spurgte om, hvor meget jeg havde betalt. Det kunne jeg ikke huske – måske var det 3.000 kroner, måske var det 5.000. Han sagde, at, uanset hvad jeg havde betalt, så var den behandling ikke pengene værd. Han forklarede mig, at midlet, de har brugt, er meget svært.

Tectyl er anbefalet

Han anbefalede mig at finde et sted, hvor de behandler med Tectyl – i Odense, så jeg ikke skal køre så langt. Tectyl, sagde han, er det mest miljøvenlige middel, man kan bruge i undervognsbehandlinger. Og det er meget effektivt. Hvis behandlingen bliver lavet korrekt, så kan den holde i cirka 4 år. Så hans overordnede anbefaling var, at jeg krævede mine penge tilbage fra servicestedet, fordi behandlingen var dårligt lavet, og fandt et sted, hvor de behandler med Tectyl: https://fynsundervognscenter.dk/