Verdens bedste gin

Dansk økologisk gin

Her i de sidste par dage har det bare været skønt vejr. Varme og sol i massevis. Og ja, I har efterhånden fået opbygget sådan en god vane: Når I er kommet hjem fra arbejde, så sætter I jer på terrassen og nyder, at solen skinner. Hver især har I en drink i hånden. Oftest er den lavet med gin. Og nej, det er ikke den traditionelle gin-tonic.

Herbie gin

Din kæreste er glad for en dansk økologisk gin – Herbie, som hun fandt ved et tilfælde. Hun kan godt lide at nippe til et lille glas kun med gin i. Duften er vidunderlig, synes hun. Det er fint. Du kan dog godt lide en lidt mere traditionel drink. Og her på det sidste har du udviklet en smag for det syrlige. Så der må gerne komme citron og lime i din drink med gin. Den er faktisk ret lækker – og forfriskende. Men også lidt stærk. Så du skal ikke have et særligt stort glas.

Men det der med at sidde på terrassen og få et glas med gin og andre væsker i, imens I sludrer om, hvordan dagen er gået, er en fantastisk måde at slappe af på, sammen. I får udvekslet indtryk fra dagen – og I får talt om, hvad der måske skal ske i morgen. Og ja, der falder fred og ro på sindet efter en stressende og lang arbejdsdag. Så er der noget galt i, at I nyder et glas, inden I begynder at lave mad og tænke på, at der også er andre pligter i huset, som skal passes?

Nyd tilværelsen

Det er der bestemt ikke noget galt i. Årstiden indbyder til, at I sidder udenfor og nyder tilværelsen – også på hverdage. Det er jo ellers en regel, at I ikke drikker alkohol i løbet af hverdagene. Den regel har I brudt – begge to. Men med god samvittighed. Livet er bare nemmere, når vejret er godt. Og livet skal leves. Så længe at I ikke overdriver det med for mange drinks med rom, så er det ok. Og ja, mange andre mennesker har da også vaner, der omfatter, væsker med alkohol. Fx så er der rigtig mange, der nyder en flaske vin til aftensmaden – hver eneste dag. Dem er der ikke nogen, der siger noget ondt om, så hvorfor skulle I ikke kunne tillade jer at nyde en drink med gin om eftermiddagen – ude på terrassen, når vejret er til det?

Hvad med naboerne

Ok, I har lagt mærke til, at naboerne kigger på jer, når I sidder der. I har da også overvejet, om I skulle invitere dem ind til at nyde solen og en drink sammen med jer, så I kan lære dem bedre at kende. I har jo ikke boet her i mere end lige godt 7 måneder. I kender slet ikke jeres naboer. Og findes der en bedre måde at lære dem at kende på, end at skabe en hyggelig situation, hvor alle har det komfortabelt, og kan slappe af? Her er en god gin et godt hjælpemiddel. Den kan serveres kølig eller knapt så kold.