Billån

billån uden udbetaling

Der er mange gode måder i Danmark at finde et rigtig godt og billigt billån uden udbetaling: Trygt.dk. Men de risikerer også at finde et dyrt lån, hvis de ikke foretager en grundig kontrol af markedet, før de tager et billån. Der er en række danskere, der køber deres biler kontant. For det første fordi de fleste mennesker har penge nok til at betale en bilpris til overkommelige priser, og fordi det er let at få egenkapital i lejligheden.

Det vil normalt være et pensionslån, hvis det er et billån. Det betyder blot, at lånet ydes på et fast grundlag pr. måned. Der er ingen rentes rente. En god måde at sammenligne billån på er blot at sammenligne de forskellige lån baseret på de årlige omkostninger i procent. Det giver et godt grundlag for at sammenligne lån, da man kan sammenligne forskellige billån, uanset lånets struktur.

Billigt billån

En politisk undersøgelse i 2013 viste, at det kan koste mange penge at vælge det forkerte billån. Hvis du lånte en bil i 2013 til 200.000 kroner, var prisen mellem det billigste og det dyreste billån på 110.000 Kroner. En bil til 250.000 kr. var prisen mellem bankernes billigste og dyreste billån på mellem 40.408 kr. og 150.800 kr. Det er over 100.000 kr.

FDM råder derfor køberne til at vurdere lånet ikke blot på grundlag af det månedlige tilskud, men også på grundlag af den samlede lånepris. Desuden ville det være klogt at tage egenkapital i hjemmet, hvis man kunne få et billigt billån gennem et online lån.

Kilde: Trygt.dk og Lån-gratis.dk