Duftende blomster

Min søster har fødselsdag på lørdag, og jeg er kommet for sent i gang med at lede efter den helt rigtige gave til hende. Hun bor i København, og jeg kan heller ikke nå at få den sendt til hende, selvom jeg bestiller den via internettet. Så hvad gør jeg nu? Min slagplan er følgende: Jeg starter med at ringe hende op i aften og sige til hende, hvordan tingene er. Jeg glemte at bestille en gave til hende i tide. Dernæst vil jeg overraske hende ved at sende hende en stor og flot – ja overdådig – buket blomster.

Udbringning

Hvis jeg kan finde en forretning med dag-til-dag blomsterudbringning i København, så vil det være perfekt. Så ved jeg, at hun får blomsterne, når de er helt friske. Og så vil jeg også vide, at hun får dem på sin fødselsdag. Bagefter vil jeg så finde en gave til hende og få den sendt til hende, så hun får den i løbet af de kommende dage.

Hovedstadens blomsterhandlere

Så det bliver planen, jeg følger. Først skal jeg lige finde en blomsterhandler med blomsterudbringning i hovedstaden. Jeg skal lige finde et telefonnummer, så jeg ved, hvor jeg skal henvende mig.
Jeg skal også lige have undersøgt, hvor meget jeg kan bruge på blomster til hende. Mit budget siger, at jeg må bruge op til 1000 kroner på hendes fødselsdagsgave. Det inkluderer altså blomsterne. Så det er måske fornuftigt lige at finde ud af, hvad en flot og overdådig buket blomster koster – med levering og håndskrevet kort. Resten bliver til hendes gave.

Jeg ved heldigvis, at hun ikke lægger så meget vægt på gaverne. Det er mere tanken, der ligger bag den, som hun sætter pris på. Så det kan blive en vase til blomsterne, måske. Eller en eller anden smart gadget til hendes samling af køkkenudstyr. Eller bare et hårbånd.