I svømmehallen med svømmevest

svømmevest i svømmehallen

Er der noget, man som forældre hurtigt lærer, så er det, at man selv skal medbringe en svømmevest i svømmehallen. De fleste svømmehaller har godt nok svømmebælter og svømmeluffer, men de er oftest så slidte, at de ikke fungerer optimalt.

Det eneste tidspunkt, jeg kan slappe ordentligt af i svømmehallen, er, når Mikkel har sin svømmevest på. Et svømmebælte eller svømmeluffer kan han selv tage af, men det kan han ikke med vesten, og det er rart at vide.

Konfidence svømmevest

Vi har prøvet flere forskellige mærker af svømmeveste, men den bedste er uden tvivl Konfidence svømmevesten. Konfidence svømmevest er verdens mest solgte, og det kan jeg sagtens forstå. Den er ganske enkelt fantastisk, da den er konstrueret på en måde, så barnet altid har hovedet oven vande.

Barnet kan let og elegant svømme rundt i vandet uden at være bange for, at det får hovedet under vandet. Den tryghed, Konfidence svømmevesten giver, vil afspejle sig i barnets selvtillid, og det lærer dermed hurtigere at svømme.

Vi har brugt den samme svømmevest til alle vores 3 børn, fordi det er muligt at montere/afmontere flamingopuderne i vesten. Efterhånden som barnet bliver mere fortrolig med vandet, tager vi en pude ud ad gangen. Til sidst er der nærmest ingen opdrift mere, men det betyder ikke noget, for nu har barnet lært at svømme.

Også til voksne (og hunde)

På et tidspunkt havde vi min svigermor med i svømmehallen, og hun har aldrig lært at svømme. Heldigvis kan man også få svømmeveste til voksne, så vi fik hende monteret i sådan en, og hun nød bare turen i poolen.

Der er faktisk mange voksne, der ikke kan svømme, og derfor bliver der solgt flere svømmeveste til voksne, end man lige regner med. For at det ikke skal være løgn, så kan man også købe svømmeveste til hunde.

Svømmeveste til hunde er måske lige så meget en redningsvest. Nogen kalder dem også for hundeveste eller flydeveste, men jeg kalder dem blot for svømmevest eller redningsvest til hund. Vi købte en til Buster sidste år, og den virker perfekt. Også her er jeg meget mere rolig, når vi er ude i vores båd.

Når alle har svømmeveste eller redningsveste på, så kan jeg slappe af og nyde turen sammen med min skønne familie. Vil du vide mere om redningsveste og svømmeveste, vil jeg anbefale dig at læse denne guide på Redningsvest-nu.dk.