Shepherd dur bare

Der er lige en verden til forskel mellem hjemmesko til mænd og til kvinder. Jeg ved det, fordi jeg har været på indkøb efter hjemmesko til min mand. Det er ikke en helt nem opgave at finde de rigtige. Min mand er jo ret kræsen. Han vil ikke gå i tøfler, der godt nok er lavet af Harris tweed. Han synes, de er for gammeldags. Og det der klantern. Det får ham helt op under loftet. Næh, bare et par almindelige lammeskindssko, som han kan glide på marmorgulvet med, så er han glad.

Glatte såler

Og det ved jeg alt om. Han har faktisk et par gamle hjemmesko, som er ret glatte i sålen. De er super til at skøjte på gulvet med. Men de er faktisk også farlige. Eller det er vel skoene ikke i sig selv. Det er snarere, hvordan man bruger dem, der kan blive farligt.

Nu her i går. Der kørte han rundt på sådan en segway inde i vores kæmpestore stue. Gulvet er lavet af marmor derinde. Og lige pludselig, så kørte den der segway bare fra ham. Og bum, der lå han på gulvet. Med en kæmpe bule i hovedet. Og han kunne ikke komme op. Gulvet bliver nemlig poleret af vores rengøringsdame. Hun bruger et eller andet middel, som gør det spejlblankt, men også glat. Og når man ikke har traktorsåler på sine sko, ja så er det nemt at glide på det og falde.

Skulle have hjælp

Her i det her tilfælde kunne han bare ikke komme op. Så glat var gulvet. Jeg måtte ind og hjælpe ham. Og så må jeg virkeligt huske at sige til rengøringsdamen, at så blankt og glat behøver gulvet altså ikke at være. Vi fik lagt is på bulen, og vi fik taget hjemmeskoene af. Og så fik vi placeret ham i sofaen med en god film.

Svenskerne kan noget

Jeg ved jo af erfaring, at når det handler om futterne til hjemmebrug, er der bare ingen, der slår produkterne fra Shepherd. Det erikke nødvendigvis billigt i første omgang, men til gengæld holder de jo nærmest evigt, ar super-komfortable og så er de skridsikre!

Jeg har kendt til dem i flere år, men det var først for nylig, jeg fandt ud af, de faktisk har meget andet end hjemmesko!

Der er en dansk netbutik, der har det lækreste udvalg af Shepherd: https://www.woolbynature.dk/shop/frontpage.html

Hvor stammer Shepherd fra?

Shepherd er et svensk firma, der er specialiserede i lammeskindsprodukter.

Hvor køber man det henne?

Shepherd-produkterne kan købes flere steder, men mest populær er nok netbutikken, som du kan finde adressen på her.

Er det ÆGTE lammeskind?

Så absolut ja. Og ikke blot ægte men også nøje udvalgt for at sikre den højest mulige kvalitet.