Vinduespudsning

vinduespudsere

Hos NOVAindex finder du 2000 vinduespudsere, som er professionelle i vinduespudsning, og som altid klar til at hjælpe dig med at få godt udsyn. Hvad ender det gælder vask af vinduer til privat eller erhverv. Vi vasker helt op til 3. sal, og når vi er i gang, så tager vi ikke kun glasset. Vi sørger for at hele vinduet står pænt og rent når vi er færdige. Lige fra ruder til rammer.

Helt rent vand

Når vi vasker og rengører dine vinduer bruger vi altid helt rent vand. Selvfølgeligt ikke kalkholdigt vand fra haveslangen, men DI vand. DI vand står for deioniseret vand, og er vand som er renset via specielle filtre, så det ikke indeholder urenheder og kalk. Så kan vi holde dine vinduer pæne og skinnende længere.

Vinduespudsning for private

Vi varetager flere typer opgaver inden for det private, derfor kan vi altid være klar til vinduespudsning, både inde og ude. Med hjælp fra os, vil dine vinduer altid pæne og rene ud, så det er præsentabelt for gæster og dig selv.

Det kan ofte tage 2-3 ganges vinduespudsning inden vinduerne begynder at være helt klare efter vask. Er det for eksempel aldrig blevet gjort, eller gjort for lang tid siden, tager det lidt ekstra vask før, at alt skidt og gamle sæberester er vasket væk.

Vinduespudsning for erhverv

Ligesom i det private, kan vi også varetage opgaverne med vinduespudsning og vinduespolering for erhvervskunder. Det er altid vigtigt at virksomheden fremstår pæn og ren når der er kunder forbi, og det kan vi hjælpe med til.

Rengøring og vask af solceller

Falmer energiproduktion selvom solen skinner? For at dine solceller fungerer helt optimalt, skal de være så rene som muligt. Hos Bedste-solceller.dk polering & rengøring, kommer vi glædeligt og vasker dine solceller, så du har fuldt fart på energien.

Det anbefales, at solcellerne vaskes fire gange årligt, for at holde produktionen i bedst mulig stand. Til rengøring af solceller, klik her bruger vi selvfølgeligt også DI vand, samt specielle børster lavet til formålet.

Kontakt os

Har du spørgsmål til, hvad vinduespudserne kan gøre for dig, om dei kan nå op i højden og pudse vinduer, eller noget helt andet, så er kontakt dem via NOVAindex kontaktformular. De står til rådighed det meste af dagen for at svare på eventuelle spørgsmål. De kan også oftest finde en løsning som indeholder både vinduespudsning, rengøring (f.eks. her) m.m.